Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért vette le az exem 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vette le az exem 2 évvel szakítás után a tiltást?

Figyelt kérdés

Mármint nem szakításkor tiltott le, később. Sokáig írogattam még neki, egy ideig válaszolt, aztán csak belekattintott, aztán nem is olvasta, úgyhogy abba is hagytam. Eltelt 3 hét úgy, hogy már egyáltalán nem szóltam hozzá - és akkor letiltott. Kicsit meglepett, mert hát már nem "zaklattam".

Végül hónap végén emailben írtam neki búcsúüzenetet, amire válaszolt is, persze nem olyan hosszút, mint amit én írtam, csak két szót.

Erre eltelik több mint 2 év, és nem tudom, honnan jött, hogy rákeresek, de látom, hogy nem vagyok már letiltva.

Mivel megígértem neki, hogy többet nem keresem, így nyilván nem fogo ráírni, hogy mi ez, hiszen csak a tiltást vette le, az nem jelent semmit, nem keressük egymást.

De mégis felmerül a kérdés: ha 2 évig jó voltam letiltva, mi változott?

Megjegyzem ezalatt a 2 év alatt nem beszéltünk és nem is találkoztunk.

2024. febr. 7. 19:43
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nem is akartam rairni, de ezt irtam is.

Ha nem tudom meg, hogy technikai ugy, akkor sem zaklattam volna, hogy haho, miert vetted le a tiltast. De igy, hogy akar az is lehet, plane nem fogok rairni, hiszen mi lenne a reakcioja, hogy a fenebe mit akar ez es miert nincs tiltva. Tehat mindket helyzetben kussolok.

2024. febr. 8. 09:28
 22/22 anonim ***** válasza:

En eloszor azt hittem te vagy a csaj.

En is tiltottam le az exemet,en azert,hogy ne lassam mi van vele.Ahogy mar nem erdekelt mi van vele levettem a tiltast.

2024. febr. 10. 12:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!