Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vette le az exem 2 évvel szakítás után a tiltást?
Mármint nem szakításkor tiltott le, később. Sokáig írogattam még neki, egy ideig válaszolt, aztán csak belekattintott, aztán nem is olvasta, úgyhogy abba is hagytam. Eltelt 3 hét úgy, hogy már egyáltalán nem szóltam hozzá - és akkor letiltott. Kicsit meglepett, mert hát már nem "zaklattam".
Végül hónap végén emailben írtam neki búcsúüzenetet, amire válaszolt is, persze nem olyan hosszút, mint amit én írtam, csak két szót.
Erre eltelik több mint 2 év, és nem tudom, honnan jött, hogy rákeresek, de látom, hogy nem vagyok már letiltva.
Mivel megígértem neki, hogy többet nem keresem, így nyilván nem fogo ráírni, hogy mi ez, hiszen csak a tiltást vette le, az nem jelent semmit, nem keressük egymást.
De mégis felmerül a kérdés: ha 2 évig jó voltam letiltva, mi változott?
Megjegyzem ezalatt a 2 év alatt nem beszéltünk és nem is találkoztunk.
óh, ez simán lehet, mert tavaly meg valakivel szintén ez történt, csak rá rá is írtam, mert meglepődtem, hogy leszedte a tiltást :D és még vissza is kérdezett hogy "miért nem vagy letiltva?" :D aztán dumálgattunk elég sokat.
úgyhogy köszi, hogy ezt mondtad, el is felejtettem, bár eddig nem is tudtam, hogy rendszerszintű lehet, de akkor tuti ez van, 2 év után csak nem szedné le a tiltást
a topik bezárható :D
Nem tudom melyiket volt kellemetlenebb olvasni, ezt a sort:
"Végül hónap végén emailben írtam neki búcsúüzenetet, amire válaszolt is, persze nem olyan hosszút, mint amit én írtam, csak két szót."
vagy ezt:
"sok-sok év után rakott fel új borítóképet, és bizony a születésnapomon rakta ki tavaly. Lehet, hogy nem tervezett! Csak ugye 1:365 az esélye. :DDD"
Szóval most, hogy elmúlt a vész, még egy gondolat ahhoz, miért tudom, és nem csak érzem, hogy túl vagyok rajta:
egy közös ismerősünk kirakott októberben egy képet, látom, hogy 3 szivecskés like van rajta. Megnézem, kik szivezték, hát csak kettőt jelez ki. Ez ugye akkor van, ha a 3. ember letiltott, ezért nem látom. Na, gondoltam, akkor vajon ő like-olta be a képét? Most, hogy lekerült a tiltás, megnéztem, és bizony ő volt! Viszont az az érdekes, hogy anno mondta, mennyire nem tetszik neki ez a pasi meg hogy nem szimpatikus. Én meg ennek ellenére is totál féltékeny voltam rá, mert nagy nőcsábász az illető. Na, most pedig, hogy bebizonyosodott, hogy az exem like-olta a képét, semmilyen érzelem nem merül fel bennem. 2 évvel ezelőtt szinte ölni tudtam volna féltékenységemben, még olyanra is ugrottam, aminek semmi alapja nem volt. Mostanra annyira kiirtódott belőlem a gondolata, hogy az se zavarna, ha közös képet látnék róluk. És ez tényleg nagy szó nálam, hogy honnan jutottam ide.
Én is tiltottam már le exemet és oldottam is fel. Néha megszoktam nézni mi van vele. Mennyit változott.
De túl tettem magam rajta és azóta van egy férjem és egy gyönyörű szép kislányom.
Valószínűleg azért oldott fel, hogy megnézze , hogy hogy alakul az életed vagy pedig , ahogy előttem is írták nem akart már látni sehol.
Az hogy pont a szülinapodon rakott ki képet az lehett véletlen is. Ha tényleg összetartoztok akkor úgy is úgy alakul az életetek, hogy egymás mellett kössetek ki.🙂
vagy a 10-esnek van igaza és a rendszer szívatja őt
Viszont kíváncsi lennék, tudja-e a fb, hogy milyen hatással lehet az emberekre az ilyen hibákkal. :D
Haver, ha akar tőled valamit azt nem azzal jelzi, hogy levesz a tiltólistádról, hanem azzal hogy akármilyen apropóból (szülinap, névnap, vagy csak úgy egy "hogyvagy?"-ot) rádír. Mondom Ő ÍR RÁD és nem te!
Az ember időnként átnézi a tiltólistáját és van hogy találomra kivesz belőle embereket mert zavarja, hogy annyira hosszú. Ennyi lehet az oka, ne gondold túl a storyt. Ha ráírsz és ismét elkezdesz nyomulni 99,99% hogy mész vissza a tiltólistájára ugyanúgy.
S két év után már bőven ideje lenne hogy túllépj rajta!
Egyetértek a többiekkel, hogy akár szándékosan, akár technikai véletlenségből került le a tiltás, tök mindegy, nem lesz ebből semmi. 36 évem alatt két dolgot tanultam meg ilyen téren:
1. Aki akar valamit, az keres (kivétel az 1. lépés friss ismerkedésnél, mert a férfi dolga a kezdeményezés).
2. Ha valaki jeleket keres, akkor mindenhol jeleket fog látni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!