Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltott már le titeket az exetek? Hogyan fogadtátok?
10# szerintem kicsit túl reagálod.
Te is és ő is jól járt, mert így tudtok túl lépni, ha nem láttok egymást közösségi oldalon.
Szóval nem látok ebben semmi hibát. Ha játszadozott veled, akkor az már más.
14# ne foglalkozz vele, lehet rosszul reagálta, hogy kitörölted. Sérti az egóját...
Jobban jártál, hisz, mondtad hogy nem volt szimpatikus, közömbösen viselkedett veled.
Épp mostanában vettem észre hogy az egyik exem, akivel 3 éve szakítottunk (teljesen normálisan, balhé nélkül) letiltott. Elképzelni nem tudom mi oka van rá, ugyanis az óta semmi kontakt nincs közöttünk, egyikünk se posztol szinte soha semmit, tehát nem is láthatunk semmit egymás életéből ami zavaró lehet.. én max fél évente egyszer ránéztem a profiljára kíváncsiságból, így vettem most észre (és biztos hogy letiltott mert közös ismerős látja a profilját)
Ez azért elég fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!