Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltott már le titeket az exetek? Hogyan fogadtátok?
Igen.
Gyerekesnek találtam, ugyanis soha nem írtam, nem kerestem, kommenteltem vagy lájkoltam semmijét. Számomra azt mondta el, hogy továbbra sem vagyok közömbös számára, hiszen akkor elég lett volna kitörölnie az ismerősei közül.
Nyilván olyan kapcsolatban, ahol bántalmazás vagy zaklatás felmerült, teljesen más a helyzet. Ha viszont nem volt ilyen, akkor simán csak gyerekes.
Én nem tiltottam, hanem kitöröltem az ismerősök/követők közül. Az oka az volt, hogy ne nézegessem folyton, hogy online van-e és ne lássak róla képeket, ne nézegessem a profilját. Így könnyebben tulteszem magam rajta
26F
Régebbi exem 18-ban először tiltott néhány napra, mert alattomos húzása után durván ugrottunk össze és csináltam egy hülyeséget a családja felé. Néhány nap múlva meg akartuk beszélni és feloldott, de nem beszéltük meg. Én tiltottam sértődésből és ne lássuk egymást. Tudtam előre, hogy neki senkije nem lesz hosszabb időn át. Azóta sincs. Majd feloldottam és igazából teljesen máshol beszélgettünk. Bár azt a dolgot már soha nem rendeztük, de béke lett.
Párom pedig egy időn át ex volt vagy annak tűnt, felhasználta valaki egy betegségét, ellenem irányította, ghosting-olt, ok nélkül tiltott, és hosszú küzdelem volt. Más esetben és másnak nem bocsátanám meg. Végül együtt élünk.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!