Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag pasik! Ti mikor fogadtá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag pasik! Ti mikor fogadtátok el azt, hogy esélyes, hogy olyan nőkkel vagytok együtt, aki a pénz miatt van veletek?

Figyelt kérdés

Akármennyire is akarjátok tagadni, az ember érzelmi lény, és vágyik arra, hogy szeressék. Noha, én (jelenleg) nem vagyok gazdag, egy pasi vagyok, aki még a tanulmányait sem fejezte be. De azt el tudom mondani magamról, hogy eddig az összes nő, aki velem volt, önmagamaért szeretett. Pedig volt, amikor egy barátnőm ajánlotta fel, hogy küldd nekem pénzt, hogy el tudjak menni a randira, annyira nem volt lóvé a zsebemben!

Nálatok nem így van. Van pénzetek, ezáltal jó eséllyel fogtok ki "színésznőket", akik eljátsszák, hogy szeretnek titeket, de közben sehol semmi. Mikor fogadtátok el azt, hogy nem bizony benne van a pakliban, hogy nem szeretnek titeket?

jan. 8. 15:04
A kérdező szavazást indított:
Sok rágódás után elfogadtam. Ellenőrizni úgysem tudom, így megpróbáltam elfogadni úgy, hogy nem gondolok erre.
Még a mai napig nem fogadtam el. De nem hangoztatom.
Gyorsan elfogadtam. Ilyen az élet.
Egyéb válasz (írd le kommentben)
4 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
15%
Mindegyik tudja.
jan. 8. 15:08
 2/22 anonim ***** válasza:
72%

Olyan nőt választottam, akivel azonos anyagi helyzetünk.

Nyilván nem fillérre keresünk azonosan, de ő is abba a társadalmi rétegbe tartozik, amibe én.

jan. 8. 15:10
 3/22 A kérdező kommentje:

Nos igen, ebben a módszerben én van logika.

De biztos vagyok abban, hogy veled maradna akkor is, ha esetleg becsődölne a céged?

jan. 8. 15:13
 4/22 A kérdező kommentje:
*biztos vagy
jan. 8. 15:13
 5/22 anonim ***** válasza:
14%

Hát megpróbálhat a pénzemért szeretni, de attól még mindneki a maga mdján jön a randira ami bizony sétálás és max kávézás/fagyizás lesz.. Talán meghívom, de vegye úgy, hogy alapból a magáét kell fizetni. Ahogy ha közös utazás vagy ilyesmi lesz, akkor is mindenki a magáét fizeti.

Szóval felőlem szerethet azért, mert vna pénzem, de abból ő nem fog cakúgy kapni. Így meg gakorlatilag esélytelen, hogy jelentősen szegényebb nővel akadjak össze, hiszen nem fog tudni fizetni egy közös nyaralást.

jan. 8. 15:14
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
Ohhh,itt a Gyakori kérdések.hu oldalon csak úgy hemzsegnek a gazdag sikeres pasik
jan. 8. 15:15
 7/22 anonim ***** válasza:
51%

3: nyilván nem lehetek biztos benne. Ahogy abban sem, hogy velem marad, millió másik élethelyzetben (ha megbetegszem, ha külföldre kell mennem a munka miatt, ha talál egy jóképű faszit, aki jobban dug...)

Így emiatt ugyanúgy nem aggódom, mint amiatt, hogy mi lesz ha...

jan. 8. 15:16
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Jó belelátni mások gondolkodásába!

Miután végeztem a tanulással, én is szeretnék meggazdagodni. Gondoltam arra, hogy felépítmény egy vállalkozást. Jó lenne majd elkerülni majd azokat, akik nem önmagamért szeretnek. Mert most ugye ilyen gondjaim nincsenek.

jan. 8. 15:20
 9/22 A kérdező kommentje:
*felépítek
jan. 8. 15:21
 10/22 anonim ***** válasza:
8, amúgy a legbizosabb megoldás erre az, ha még most becsajozol stabilan és annyi:D Nem vicc.
jan. 8. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!