Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag pasik! Ti mikor fogadtá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag pasik! Ti mikor fogadtátok el azt, hogy esélyes, hogy olyan nőkkel vagytok együtt, aki a pénz miatt van veletek?

Figyelt kérdés

Akármennyire is akarjátok tagadni, az ember érzelmi lény, és vágyik arra, hogy szeressék. Noha, én (jelenleg) nem vagyok gazdag, egy pasi vagyok, aki még a tanulmányait sem fejezte be. De azt el tudom mondani magamról, hogy eddig az összes nő, aki velem volt, önmagamaért szeretett. Pedig volt, amikor egy barátnőm ajánlotta fel, hogy küldd nekem pénzt, hogy el tudjak menni a randira, annyira nem volt lóvé a zsebemben!

Nálatok nem így van. Van pénzetek, ezáltal jó eséllyel fogtok ki "színésznőket", akik eljátsszák, hogy szeretnek titeket, de közben sehol semmi. Mikor fogadtátok el azt, hogy nem bizony benne van a pakliban, hogy nem szeretnek titeket?

2024. jan. 8. 15:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#20, én itthon keresek ennyit nettó. és itthon ezzel már az aranyásók szemében gazdag vagy.
2024. jan. 8. 17:10
 22/22 anonim ***** válasza:
19. De ha kihúzod a fejed a popsidból, akkor pontosan láthatod, hogy idehaza, NAGYON SOK, diplomás ember sem keres 500 felett, sőt!!! NAGYON SOK ember havi 400-ért lovat xopna..., de még olyan melót sem kap.
2024. jan. 8. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!