Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag pasik! Ti mikor fogadtá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag pasik! Ti mikor fogadtátok el azt, hogy esélyes, hogy olyan nőkkel vagytok együtt, aki a pénz miatt van veletek?

Figyelt kérdés

Akármennyire is akarjátok tagadni, az ember érzelmi lény, és vágyik arra, hogy szeressék. Noha, én (jelenleg) nem vagyok gazdag, egy pasi vagyok, aki még a tanulmányait sem fejezte be. De azt el tudom mondani magamról, hogy eddig az összes nő, aki velem volt, önmagamaért szeretett. Pedig volt, amikor egy barátnőm ajánlotta fel, hogy küldd nekem pénzt, hogy el tudjak menni a randira, annyira nem volt lóvé a zsebemben!

Nálatok nem így van. Van pénzetek, ezáltal jó eséllyel fogtok ki "színésznőket", akik eljátsszák, hogy szeretnek titeket, de közben sehol semmi. Mikor fogadtátok el azt, hogy nem bizony benne van a pakliban, hogy nem szeretnek titeket?

jan. 8. 15:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ez igaz. Viszont nemrég zártam le egy viszonylag komoly kapcsolatot, és most nincs kedvem becsajozni, inkább önmagammal szeretnék törődni. A nők ettől függetlenül részei lehetnek az életemnek: lehet randizgatni, laza kapcsolatban lenni, de nem szívesen kötném most le magam.

jan. 8. 15:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Eleve ezzel közelítenek a nőhöz
jan. 8. 15:51
 13/22 Hans Pötterman ***** válasza:
#6 igen, itt mindenki gazdag, 190 magas, 20 centis pélóval.
jan. 8. 16:35
 14/22 anonim ***** válasza:
36%

Nem vagyok gazdag, sőt..., amiket itt olvasok a Gyakorin, azaz, hogy alap a 800+ fizu, 23 évesen saját, hitelmentes lakás, 5 diploma, meg ingatlan és kripto befektetés, és 3-4 saját cég,... ezekhez képest csóró vagyok.

De mivel a legtöbb csajom még tanul, gimiben vagy egyetemen, így nekem alap, hogy fizetem a dolgaikat.

Mellesleg minden férj fizet, és mindegyiktől lelépne a neje, ha nem adná le a fizut.

jan. 8. 16:38
 15/22 anonim ***** válasza:

14#

Tökéletes papucs alapanyag

jan. 8. 16:42
 16/22 anonim ***** válasza:
36%

15.

- A minőségi dolgok pénzbe kerülnek, azokra költeni kell. Egy minőségi étel, egy minőségi telefon, egy minőségi kocsi,... nincs ingyen.

- MINDEN feleség kéri a lóvét! Sőt, már az első randin leköp, ha nincs jó fizus melód.

jan. 8. 16:49
 17/22 anonim ***** válasza:
70%

" igen, itt mindenki gazdag, 190 magas, 20 centis pélóval."

mit jelent neked a gazdag? Olyan szakmám van, amivel 2 perc alatt lehet külföldön munkát találni, így aztán itthon is kifizetik azt a bért. Szerintem az, hogy keresel nettó 3-3.5ezer €-nak megfelelő forintot, attól még nem gazdagság, ez sehol nincs ahhoz a pénzhez képest, amit egy közepesebb vállalkozó évente zsebre tesz.

Pont ezzel a filozófiával éltem az életem, és nem is gondoltam magam gazdagnak, főleg, hogy a kollégák, haverok is jól keresnek.

Aztán szétmentem az exemmel, és elkezdtem ismét csajozni.

Az emberek 90%-a itthon nem keres ennyi pénzt, de a közelében sem.

És igen, ezzel sokak szemében már gazdag vagyok, pedig nem járok évente 4x a bahamákra, nincs Ferrarim, nem a Rózsadombon lakom... De amilyen csóró ez az ország, ennyi pénzzel a zsebedben az aranyásók szemében kívánatos parti vagy.

jan. 8. 16:53
 18/22 anonim ***** válasza:
46%

17.

Komolyan!

Minek vagy a Gyakorin? Ennyi pénzzel, miért nem élsz, vagy csinálsz értelmes dolgot?

jan. 8. 16:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

18: miért, akinek ennyi pénze van, az valami különleges ember? Menj be egy Bp-i bérházba, ahol van legalább 50 lakás. Legalább 1-et valami informatikus csávó fog lakni, és keres kb ennyit.

A kollégáim nagy részén nem is látod, hogy ennyi zsetonjuk van. Nem szórják, egyszerű srácok, a sarki giroszosnál esznek, akár metróval járnak.

Azt kellene már felfogni, hogy 3k € egyáltalán nem akkora vagyon, mint sokan hiszitek. Ez nem a Lölő féle jachtozós közeg, ennyi pénzt európában bárki megkereshet egy műszaki területen, és ott sem lesz mindenki kőgazdag tőle.

Én pl utazásra költöm a pénzem, de hátizsákos, túrázós, hegymászós túrista vagyok. Van kollégám, aki ugyanennyit keres, és életében 2x ha járt külföldön, döglik otthon, és tolja a PS-t, mert más nem érdekli.

jan. 8. 17:02
 20/22 anonim ***** válasza:

3k euro tényleg nem nagy pénz

A volt barátnőm 19 évesen szakmunkás végzettséggel,komolyabb nyelvtudás nélkül ment ki ausztriába szobalánynak egy szállodába.

Megkereste a havi 2k eurót volt 13. és 14. havi fizuja.

Mellette ingyen szállása volt és konyhán is ingyen ehetett

jan. 8. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!