Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legfájdalmasabb szakításod?
2017 október végén történt,amikor minden előjel nélkül közölte a párom, akivel már három éve együtt laktam,hogy ő szerelmes,de nem belém.És hát akkor most vége.
Mivel eddigi legnagyobb szerelmem volt,mondhatni a nagy Ő, nekem akkor és ott sötétült el minden. Három évig kínlódtam,mire rendbejöttem,de nem tudom felejteni - és azóta sincs senkim.Valami nagyon eltört bennem :/
F
Az én exem mindenkivel ezt csinálja, hogy egy nővel jár évekig, aztán lelép. Mindenkitől lehúz pár évet feleslegesen. Neki 3zígy teljesen jó is. A nőonek már kevésbè.
(5.voltam)
Bő egy éve szar. :-(
Pedig nem volt csak 3 hónap.
Azóta volt egy 4 hónapos de megmondtam neki hogy bocs de nem érzem azt amit kéne.
Még mindig a régit....
De már nagyon unom.
25 éves koromban megcsalt a barátom és lelépett az új nővel.
Csalódás volt mert olyanokat találtam a myvipjén hogy mennyire utál engem , már mindenki tudna csak én nem.
Miközben mi jól el voltunk együtt. Honnan tudtam volna …
Hazudott az új jőnek hogy nem tudja hogyan mondja el mert nem akar megbántani….
Utána mégis csak felbátorodott mert azt mondta hogy tudna olyat mondani amitől én begyógyszerezném magam.
Na de eltelt pár év, most férjem van és egy kislányom. És örülök hogy nem azzal a fiúval lett családom. Mert oké hogy vannak kapcsolatok , de nem mindegy hogy kinek szülök, meg tudunk e adni neki mindent vagy éhezik a gyerek. Az sem mindegy hogy milyen tulajdonságokat örököl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!