Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfájdalmasabb szakításotok? Hogyan mentetek keresztül rajta?
Nem rég lett vége egy igen fiatalon kezdődő ám de tartalmas három éves kapcsolatomnak.
Egyáltalán nem vagyok rosszul miatta, mert már többször vége lett, ezelőtti szakítások iszonyatosan fájtak, azt hittem megszakad a szívem, de ezennel az utolsónál, 2 hónap elteltével nem érzek semmit…
Viszont még nagyon nehéz feldolgozni hogy hogyan lehetünk idegenek azzal az emberrel, aki a társunk volt.
Kiváncsi vagyok a ti történetetekre.
Hogyan éltétek meg, jelenleg hogy érzitek magatokat?
Nagyon hasonlón vagyok túl mint te, én szakítottam.
Egyáltalán nem fájt volna, csak azzal készített ki hogy több mint fél évig zaklatott de nagyon durva szinteken, fel kellett volna jelentenem.
Azóta vannak dühkezelési problémáim xd
Volt kolléganőm felszedett, aztán pár hónappal később eldobott. Még ott dolgoztam (tudta, hogy fel fogok mondani nem emiatt, már akkor fel akartam, mikor ő még nem volt ott) 2-3 hónapot, az borzasztó volt idegileg. Fogytam 5 kilót, volt, hogy 2 hétig egyszer ettem főtt kaját, akkor is azért, mert a lakótársam megkínált. De abban a pillanatban, hogy felmondtam és eljöttem, jobban lettem, ennyin múlt. Azért kicsit még fájt a dolog, de már teljesen túl vagyok rajta 2 év után, aminek fő mozzanata volt, hogy már instán se nézegetem, egyszerűen nem érdekel.
Más kérdés, hogy felmondás után 2 héttel megismerkedtem valakivel tinderen, akivel taliztunk is 2 hét után és minden volt, majd eldobtam magamtól. Na, lassan ennek is 2 éve, és ez fáj igazán, hogy 2 éve kapcsolatbna lehetnék, és magam miatt nem vagyok. Tehát máris nem az exem fáj, aki tönkretett, hanem utána én csináltam a rosszat. Csak ezt szakításnak nem nevezném, mert konkrétan egyszer találkoztunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!