Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van egy szerintem romantikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy szerintem romantikus vallomás amit egy nagyon szép könyvbe beleírva adnék át a gyerekkori szerelmemnek, régi exem. Átküldhetem, megnézed tényleg szép-e? Nem-e sok?

Figyelt kérdés
Vissza szeretném kapni. Hiányzik nagyon.
jan. 28. 22:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#10:

Feljelentést tehet ha zavargatod online/offline. Gondolom nem értesz abból, hogy nem vagy hideg hozzád és azért írtad a versikét neki. Te abból se fogsz, hogy letilt akkor is mész a nyakára. Mennyire kell egy nőnek egyértelműnek lennie, hogy felfogd, hogy nem akar tőled semmi mást azon kívül, hogy békén hagyod?

Butaság amit írtam? Legyen. De az meg oltári nagy ostobaság amit te művelsz.

jan. 29. 08:05
 22/26 A kérdező kommentje:
#21 nem versikét írtam. Te hozzateszed a amit gondolsz a beteg fejedbe. Sose mentem az agyára senkinek. De ha már így sikerült megítélned egyet árulj el: egy szingli szuz 22éves vagy ugye?
jan. 29. 08:45
 23/26 anonim ***** válasza:

Szeretnéd.

Nyugodtan küldd el neki bármit is írtál neki én tőlem hátha bejön. De ha nem tetszik neki akkor hagyd őt békén, mert nem kellesz neki, vagy nem bízik benned.

Kérdést tettél fel, hogy nem-e sok. Szerintem sok ha távolságtartó, nem akar tőled semmit.

Ezért miért kell kiakadni?

Most mit fogsz csinálni ha elzavar, erőszakoskodni?

Mi az, hogy beteg vagyok a fejemre, miért kell ilyeneket írni? Innen is látszik milyen nehezen viseled el a kritikát, vagy az elutasítást.

És de az agyán nyugodtan kijöhetsz bárkinek te hiába gondolod, hogy nem.

Na de tessék küldd el neki.

jan. 29. 08:59
 24/26 A kérdező kommentje:

Szélsőséges vagy. Nekem ezek az emberek mind…szoval szerintem baj van velük.

Rendőrség, erőszakoskodás…életembe nem csináltam ilyet. Eszembe se jutott.

Írnék egy lánynak akivel rég beszéltem ennyi történik.

Az a baj ebbe az országba hogy mindenki annyira meg akar buntetni masokat es azt hiszik hogy ha masok kudarcot vallanak attol ők elöbbre jutnak hogy mar masrol nem szol a beszelgetes csak rossz kivansagokrol meg eloiteletekrol…

Nem valaszoltal a kerdeseimre

jan. 29. 09:08
 25/26 anonim ***** válasza:

Válaszoltam már mindkettőre.

Miért akarnék neked rosszat? Te magadból indulsz ki? Küldd el neki. Hányszor írják még le? Fuss neki.

Nem tarthatlak vissza.

Milyen országban? Mert USA-ban szerinted azt írnák hogy hajrá?

Te írtad magad, hogy nem tudod, hogy szingli-e, meg azt, hogy tartsa a távolságot.

Miért kell versikével, vagy litániával kezdeni egyáltalán, miért zúdítod rá az érzéseidet? Tudod milyen félelmetes, vagy milyen nyomást gyakorolsz rá vele? Egyszerűen sötét vagy, mint az éjszaka.

Előbb azt kéne kideríteni, hogy szingli-e és ha az akkor beszélgetni vele, ha vevő rá randira hívni!

Nem levelkével nyaggatni hülyegyerek!

jan. 29. 09:17
 26/26 anonim ***** válasza:

Én nem teljesen értem. Honnan tudod, hogy eléggé elzárkózik, és ha így van, akkor miért akarod keresni? Mikor volt a szakítás, és hányszor kerested azóta? Olyan jó lenne, ha kerek egész sztorikat írnának ide, nem nekünk kéne barkochbázni, hogy mi is van tulajdonképpen.

Megnézni feleslegesnek tartom, bocsi, de látatlanban is azt gyanítom, hogy nyálas, és túlzás a jelenlegi helyzetetekben. Ha én akarnék exet felkeresni, akkor ráírnék a Facebookon vmi lightosat. De ha arról van szó, hogy te már többször kerested (akár nagy időközökkel is), és nem lett semmi, akkor hülyeségnek tartom ismét futni egy kört.

jan. 29. 09:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!