Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy szerintem romantikus vallomás amit egy nagyon szép könyvbe beleírva adnék át a gyerekkori szerelmemnek, régi exem. Átküldhetem, megnézed tényleg szép-e? Nem-e sok?
9
A rendőrség ennél húszezerszer komolyabb ügyekben is tétlen, nehogy azt hidd, hogy azzal bárki is foglalkozna, hogy X ráírt háromszor Y-ra.
12-es vagyok, miért lettem így lepontozva?? A kérdező feltett egy kérdést és válaszoltam. Odaírtam a nemem és a korom (ahogy ezen az oldalon szinte minden esetben tesszük), hogy eldöntse megfelel-e a korosztály akitől véleményt kérne. Tehát mitől nem hasznos a válaszom? A kérdező elküldte az irományt és aszerint adtam is tanácsot neki.
Vicc ez az oldal és némely felhasználója.
Gyerekkori szerelem? Ezt nagyon ne említsd, azt kell tudnia, hogy a mostani énjét szereted, mint egy felnőtt férfi.
Meddig voltatok együtt? Ha pár hét után ejtett, akkor is hagyd békén, az nem valódi kapcsolat. Olyan 3 hónaptól számít.
Hogyha valaki elzárkózik tőled, rossz ötlet tovább nyomulni, mert végleg kizár az életéböl.
Egy ex okkal ex. Ezen felül mindenki arra szánja az idejét, akire akarja. Hogyha veled nem foglalkozik, le kell vonni a tanulságot és másfelé keresgélni. Egyszer vagy fiatal, ne ragadj olyan érzelmekbe, amit nem viszonoznak, mert csak további fájdalmat okozott magadnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!