Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátnőm elhagyott azzal az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm elhagyott azzal az indokkal hogy nem tudott megvàltoztatni így elmúltak az érzései. De akkor miért jött velem össze? Most meg nekem fáj.

Figyelt kérdés

Én semmi zsákbamacskát nem árultam, tudta hogy nem vagyok gazdag, hogy gyári melós vagyok, hogy most otthon élek de szívesen összeköltözök vele bármikor. És azt is elmondtam neki, hogy elégedett vagyok az életemmel így.

És amikor elmúlt a rózsaszín köd elkezdett piszkálódni, hogy tanuljak nyelvet menjek külföldre sok pénzt keresni, hogy legyen 3 szobás lakásunk, legyen BMW-m vagy Alfa Rómeóm, menjünk Dubaiba szilveszterezni és hasonló elvárások.

Tegnap még közölte hogy akkor végeztünk elmúltak az érzései mert láthatóan én nem akarok megváltozni

2024. jan. 27. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A barátnőd ostoba liba.

Siha, senkit nem lehet megváltoztatni!

Főleg, ha nem akarja.

A személyiségjegyek adottak. A neveltetés meghatározó.

Mindenki készen kapja a másikat.

Vagy képesek alkalmazkodni egymáshoz, vagy semmi értelme a kapcsolatnak.

2024. jan. 29. 22:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerencséd van, hogy még időben lelépett.

Rengeteg veszekedést, megaláztatást, pénzlenyúlást megcsalást takarított meg neked ezzel.

2024. jan. 29. 22:21
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

Hogy tudna szeretni ha meg akar változtatni?

Miért akar megváltoztatni? Mert így nem szeret?

Gondold már át!

2024. jan. 29. 22:51
 14/14 anonim ***** válasza:
38%
Fúh te gyerek, biztonságiőr vagy tutifix, azok nem tudnak egész nap mást csinálni mint ide kamu kérdéseket kiírogatni… hogy nem unod?
2024. jan. 30. 07:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!