Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan tapasztalata férfinak hogy próbálkozott az exénél szakítás után? És folyamatosan vissza lett utasítva és már teljesen megszakadt az kapcsolat tartás is, és teljesen veszve volt az egész ügy? Többi lent
Figyelt kérdés
Ennek ellenére a semmiből, tényleg a legesélytelenebb helyzetből sikerült vissza hódítani a szerelmét? 28F2024. jan. 23. 16:50
11/17 A kérdező kommentje:
De én nem járok oda és nem zaklatom semmi féle szerelmes üzenetekkel.. és nem is célom, mint írtam nincs kapcsolat tartás,
Csak érdekelt volna 1-1 személyes tapasztalat olyan férfi társamtól aki esetleg hasonló csónakban evezett és happy end lett a vége.
Tisztában vagyok vele hiába érzek úgy hogy hiányzik ha ő ezzel nem tud mit kezdeni és nem vagyok őrült , pont ezért köszöntem el tőle hogy ne utáljon meg és féljen tőlem hogy soha nem tud majd lekoptatni mert nekem már csak ennyi maradt hogy jó emlékkel gondoljunk egymásra
2024. jan. 26. 17:23
12/17 A kérdező kommentje:
Olyan negatívak vagytok
2024. jan. 26. 17:24
13/17 anonim válasza:
Nem negatívak vagyunk XD csak ha kéretlenül keresed = zaklatás
Nem tehetünk róla hogy ezt nem érted
14/17 A kérdező kommentje:
De továbbra se keresem
2024. jan. 26. 17:39
16/17 anonim válasza:
Megtaláltad már?
Vagy tényleg nem keresed?
17/17 A kérdező kommentje:
Nem keresem
2024. febr. 5. 12:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!