Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehet lenni ezen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
27 éves pasi vagyok és 1 éves párkapcsolatom véget ért még a nyáron. Azóta nem tudtam elengedni. Fél éve szenvedek és nem ,hogy csillapodna inkább napról napra jobban hiányzik a hölgy. Rettenetes fájdalmakon mentem keresztül. Úgy voltam ,hogy egy életet terveztem leélni vele. A rengeteg szép emlék nem hagy szabadulni . Ez valaha el fog múlni ? Azt érzem senki nem fogja tudni őt pótolni már sohasem. Rettentően szenvedek és úgy vagyok vele ,hogy már senkit nem tudok szeretni. Megosztanátok a tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban ,hogy hogyan vészeltetek át egy hasonló csalódást? Jöhet nála jobb aki feledtet majd mindent ?
2024. jan. 20. 09:04
21/25 anonim válasza:
Hát ha így állsz hozzá, hogy túl lehet-e ezen lenni az nem jó. Úgy kéne, hogy túl lehet ezen lenni. Pszichológust keress fel mert már egy éve lesz és még mindig rajta izélsz. Könnyen mánia alakulhat ki...
22/25 A kérdező kommentje:
Igen sajnos már több mint egy éve rajta rágódom. Közben már mással él ,de azért szeret engem... igazából találkoztunk nemrég és rengeteg seb felszakadt úgyhogy abban maradtunk ,hogy helyre rakjuk magunkat teljesen és akkor újra találkozunk majd. Ő sem bír engedni
aug. 13. 11:47
23/25 anonim válasza:
Szóval veled az aktuális párját és te neked ilyen riherongy kell?
25/25 anonim válasza:
Túl ha végre letiltod, nem beszélgetsz vele sehol, semmilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!