Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani fogok 3 év együttlét után a párommal, aki ezt nem sejti. A probléma, hogy egy kéthetes utazás le van januárban foglalva. Az utazás előtt szakítsak vele (nyilván ekkor az egész off), vagy utána? Születésnapjára van lefoglalva.
Előtte mindenképpen.
Az utazással se lesz gond. Gondolom ő menne. Fog találni valakit... elmegy tesójával, anyukájával, akármi.
Előtte!
Az utazás ára bukó, ha elmentek, ha nem, nem mindegy?
Születésnap pedig nem csak egy van, majd a következőn jól érzi magát vagy nem, de az már Téged nem érdekel, a temetése napján legyen ott az illető, nem illik távol maradni...
Eleve mi az, hogy "nem tud róla"? Mármint a kapcsolatotokban lévő problémákról sem tud, ami okán TE szakítani akarsz?
Vagy próbáltátok megbeszélni, csak nem veszi a lapot?
Egyébként én nem vártam, hanem szakítottam, amikor besokalltam - a húga esküvője előtti héten. Hát... így járt.
Rendkívül etikátlan és tipikusan női hozzáállás. Egy férfiban ilyen szerintem fel sem merülne.
A válasz pedig morális szempontból egyértelmű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!