Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani fogok 3 év együttlét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani fogok 3 év együttlét után a párommal, aki ezt nem sejti. A probléma, hogy egy kéthetes utazás le van januárban foglalva. Az utazás előtt szakítsak vele (nyilván ekkor az egész off), vagy utána? Születésnapjára van lefoglalva.

Figyelt kérdés
jan. 14. 14:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem egyik napról a másikra jött, de egy ponton elszakad a cérna. 4 hónapja érik a dolog, de eljutottam oda, hogy nincs időm, energiám és idegállapotom további maratoni vitákhoz azért, hogy utána napokig kibéküljünk majd ismét összevesszünk. Fizikai tüneteket okoznak egymásnak a sok vita, nincs értelme folytatni.
jan. 14. 19:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez esetben nyílván előtte
jan. 14. 20:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Előtte mindenképpen.

Az utazással se lesz gond. Gondolom ő menne. Fog találni valakit... elmegy tesójával, anyukájával, akármi.

jan. 14. 21:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, ne cseszd el a szuletesnapjat ugyse oszinte minek mennel? En exem szuletesnapja miatt nem mentem el egy ingyenes Torokorszagi utra. Azota is megbantam mert mi is hirtelen szakitottunk (egyebkent sejtheto volt) szuletesnapja elott. Engem nem erdekelt :D
jan. 14. 22:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Előtte!

Az utazás ára bukó, ha elmentek, ha nem, nem mindegy?

Születésnap pedig nem csak egy van, majd a következőn jól érzi magát vagy nem, de az már Téged nem érdekel, a temetése napján legyen ott az illető, nem illik távol maradni...

jan. 15. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Eleve mi az, hogy "nem tud róla"? Mármint a kapcsolatotokban lévő problémákról sem tud, ami okán TE szakítani akarsz?

Vagy próbáltátok megbeszélni, csak nem veszi a lapot?

Egyébként én nem vártam, hanem szakítottam, amikor besokalltam - a húga esküvője előtti héten. Hát... így járt.

jan. 17. 18:25
 17/18 anonim ***** válasza:
16-os vagyok, oké, beszéltél már vele, akkor szakíts holnap. Ne húzd, mert jobb nem lesz.
jan. 17. 18:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Rendkívül etikátlan és tipikusan női hozzáállás. Egy férfiban ilyen szerintem fel sem merülne.

A válasz pedig morális szempontból egyértelmű...

jan. 18. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!