Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás tíz év együttlét után?
Harmincas éveimben járok, tíz éve párkapcsolatban. Ami lehet hogy a vége felé közeledik. Mi lesz ezután? Nem tudom elképzelni az életet nélküle, olyan érzésem van, hogy örökre egyedül fogok maradni. Nem is tudom hogy újra tudnék-e valakit úgy szeretni, mint Őt...
Voltatok már hasonló helyzetben?
Mit éreztetek, és mi lett a szakítás után?
Szeretem, túlságosan is...
Ő is szeret. De tudom hogy van egy ember, akiért ott hagyna engem ha úgy adódna, csak van egy kis akadály köztük.
Talán unalmas lettem a tíz év alatt? Pedig én próbálok mindnet megtenni!
Nem azt kell nézni, hogy hány éve tart, van, hogy egy 3 éves kapcsolat sokkal tartalmasabb volt mint egy 10-20 éves.
Ne a számokból indulj ki.
Itt csak annyi a lényege az éveknek, hogy hány évig nem kellett tenned semmit azért, hogy valakivel megismerkedj. Most szépen el kell kezdeni újra ismerkedni és igen kezdeni előröl.
De aki inkább benne marad egy rossz kapcsolatban mert Lusta és nyűgös mert jajj nincs kedvem, noss az ne panaszkodjon.
Ahogy az 5-ös írja, nem az évek számítanak. Nekem most lett vége másfél hónapja egy kevesebb, mint egy éves kapcsolatomnak egyik napról a másikra.
Annyira tartalmas volt, hogy sokkal de sokkal hosszabbnak tűnt.
Azt hittem, hogy végre megtaláltam akivel leélhetem az életem, de úgy fest, hogy mégsem :D
Utána mi lesz? Rossz lesz nagyon. Nekem a tapasztalataim szerint az segít, ha nem folytod magadba a bánatodat. Ha sírnod kell, akkor sírj nyugodtan, csak engedd ki magadból a fájdalmat.
Feltettem magamnak a kérdést, hogy ha minden visszaállna a régi kerékvágásba, akkor tudnék-e ezután bízni benne, vagy ott lenne mindig a fejembe, hogy vajon mikor fog elhagyni újra?
Szerintem Te is tedd fel magadba ezt a kérdést, mert ahogy olvasom, vannak komoly problémák.
Az idő majd segít, közhely, de tényleg csak az fog, ha esetleg szétmennétek, de egyedül rajtad áll, hogy mennyire tudod lerövidíteni a talpraállás idejét.
Egy kapcsolat amúgy sohasem egy emberen múlik, hanem mindig kettőn. Ne hibáztasd magad 100%-ban.
"Ő is szeret. De tudom hogy van egy ember, akiért ott hagyna engem ha úgy adódna, csak van egy kis akadály köztük."
Jaaaa, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem szeret. Legalábbis úgy nem, ahogy egy párkapcsolatban kellene. Akkor csak jobb híján veled van.
Ebben az esetben èn is azt ajánlom, hogy ne akard a szamár szerepèt, jobb ha vège. Így is úgyis vège lesz, ez már boritèkolható, csak nem mindegy addig mèg mennyi időt vesztegetsz el az èleredből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!