Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert hianyzik meg mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hianyzik meg mindig az exem?

Figyelt kérdés
5 honapja van vege egy egy eves kapcsolatnak... Vegig tudtam hogy nem o életem szerelme, jo volt a kemia koztunk meg tudott nagyon rendes lenni velem. De egy link ember volt semmi akaraterovel,emellett voltak hangulatingadozasai amik mindig is aggasztottak. Ennek ellenere meg mindig neha eszembe jut es hianyzik... Nem is arra varok hogy most visszajojjon mert ezek utan mar nem lenne melto, de az a regi idoszak hianyzik amikor az életem resze volt...24L
2024. jan. 11. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy üres szobában laksz ahol 1 db kép volt a falon és az eltűnik akkor mire fogsz újra meg újra visszagondolni ha a kép helyét látod a falon? Na pont ugyanilyen vagy. Érjenek új impulzusok, ismerkedj meg új emberekkel, lásd meg hogy még sok "kép" van amit a falra rakhatsz s nem fog hiányozni a régi.
2024. jan. 11. 23:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Normális, hogy hiányzik. Nekem is volt egy egy éves kapcsolatom amin kb 5 hónap alatt léptem túl. A 6. hónapra már lett új barátom. Igazából nagyon nem csináltam semmit, csak ment az idő, ismerkedtem, sokat társkeresőztem, ilyenek. Nem nézegettem a régi üzeneteket és képeket. Nosztalgiázni nem szabad.
2024. jan. 12. 08:38
 13/14 A kérdező kommentje:
#8 Azt tetszett benne, hogy az elejen nagyon igyekezett, mindenben tamogatott es nagyon odafigyelt ram. Az is tetszett benne hogy empatikus es nyitott volt es nagyon jol kijott mindenfele emberrel. Valamint hatalmas kemia volt koztunk. Valahol a kozepen nagyon szerelmes voltam bele, de legmelyen tudtam hogy nem o lesz az igazi nekem. Vegig nagyon erdeklodott mas lanyok irant is (nem csalt meg, de azert irogatott az exeivel hogy hogy vannak, velem is navykn igyekezett kapcsolatban maradni miutan vege lett...). Ugy tett mintha nem erdekelne semmi, de nagyon magara vette, ha valaki nem irt neki vissza, vagy valahova nem lett meghivva, es mindig masokhoz hasonlitotta magat. Sokszor morcos volt, meg rengetegszer "nem volt jol", sokat stresszelt, hiaba probalta nem kimutatni. Emellett ami a tanulast es a munkat illeti, lusta volt mint a fold, aztan meg huzta a szajat hogy nem er el sikereket.
2024. jan. 12. 09:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :)
2024. jan. 12. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!