Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több mint 2 év után, még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 2 év után, még mindig hiányzik.(?)

Figyelt kérdés
Együtt voltunk másfél évet távkapcsolatban, viszont összesítve kb. 1 hónapot lehettünk fizikailag együtt, emiatt lett vége közös megegyezés alapján. Azóta neki is és nekem is van más, viszont mióta először láttam nem telik el úgy nap hogy ne gondolnék rá. Éltem minden létező segítséggel, de feleslegesen, így nem is segítség miatt kérdeznék. Valahol már elfogadtam hogy örökké hiányozni fog, bármilyen hosszú időnek is tűnik. Igazából csak azért írom ezt a kérdést hogy ne érezzem magam egyedül, kíváncsi vagyok mennyien vannak még ilyen helyzetben és mi a történetük.
2021. szept. 29. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Minden elmúlik.
2021. szept. 29. 12:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Kérdés hogy mikor?
2021. szept. 29. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Idealizáltad. Nem ismerted a másik oldalát, nem éltetek együtt.

Szerintem mindenki belefut valami hasonlóba, hogy nem teljesül be egy plátói szerelem, vagy olyasmibe, mint a tiéd volt.

Fiatalon volt egy srác akivel kis ideig jártam, de nem akartam vele komolyabbat, mert nem akartam csak a hétköznapi barátnője lenni (ugyanis hétvégente barkivel összejött). Messziròl oda voltam érte, de többre tartottam magam annál, hogy játszanak az érzéseimmel, így csak titokban tartottam az érzéseimet. Teltek az évek, megismertem a férjemet, és teljesen elmúlt mindenféle érzés, már nem gondoltam többé arra a srácra. Sok sok év után az osztálytalalkozón találkoztunk, beszélgettünk, olyan más volt, én pedig rájöttem arra, hogy hát milyen jó, hogy annó úgy döntöttem, ahogy.

2021. szept. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!