Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ezt érzem annak ellenére hogy annyit bántott?
Volt egy pár hónaposan, hivatalosan ki nem mondott ismerkedésem, ami kb olyan volt mintha együtt lettünk volna. A srác nagyon sokszor bántott, kitriggerelt, nem volt elégedett a testemmel, folyamatosan sorozott hogy milyennek kéne legyek. Nem akarom részletezni de állandóan ambivalenciában voltam, végül kiléptem nagy nehezen belőle.
Most újra felkeresett, nem akart tőlem semmit, bennem nagyon sok harag van, azóta is amiket okozott az önértékelésemben és az önszeretetemben. Jóban akart elválni, ami persze nem hangzik rosszul, de ennyi ostorozás után blokkoltam mindenhonnan.
Most beszélgettünk, sokat nosztalgiáztunk (véletlen egy helyen fel tudott keresni) Ő nem ismeri el mennyit alázott, szerinte én túlzok, és ő nem is cseszegetett, ami röhej. A lényeg, hogy picit megnyugodtam, most hogy beszélgettünk. Sőt, elkezdtem hiányolni, naponta rámjön azóta a sirás, hogyha talán megtudtam volna felelni, ha jobban szeretett volna, ha..
Közben elfelejtem hogy nagyon undorítóan bánt velem sokszor, az egész életminőségem romlott még vele voltam azalatt a pár hónap alatt, mégis titkon hiányolom, a képet, minket, az elejét, amikor még minden jó volt...
Vagy ezek a toxikus emberek ezt hozzák magukkal? Nem ismerte el a bántásait, bocsánatot kért, de szerinte én túlzok,én csak túl érzékeny vagyok. Azért keresett meg, mert még nincs túl rajtam, vagy nem tudta feldolgozni hogy leblokkoltam a kontaktot?
“ A srác nagyon sokszor bántott, kitriggerelt, nem volt elégedett a testemmel, folyamatosan sorozott hogy milyennek kéne legyek. “
Mit kerestél mellette 3 hónapig?!
“Vagy ezek a toxikus emberek ezt hozzák magukkal”
Ezt IS!
Te azt siratod, amit hittél, hogy lehetett volna.
Nem lehetett, sose lehet.
KUKA!
,, Ha kedve tartja/érdekei úgy kívánják, kedves, ha meg kedve tartja akkor belédrúg; persze aztán kiengesztel, hogy maradj tovább mellette. Megpróbálja eljátszani a cukipofit”
#utolsó
Igazából tényleg ezt csinálta. Azért volt sok vita, mert kiálltam magamért, (persze nagyon fájt) egyszer mikor elsőre próbáltam kijönni a vele való kapcsolatból, visszakönyörögte magát. Hogy most jött rá, milyen fontos vagyok. Hatalmas love bombing volt hetekig, irreálisan! Azt se tudtam hogy kezeljem. Annyira durva váltás volt, hogy nem is éreztem benne jól magam. Nem tudtam hova tenni. Nem írtam két órájg, már nyaggatott mivan.Azért is elő lettem véve, “dehát ő szerelmes én miért nem? “Basszus elég ijesztő volt ahogy viselkedett. Aztán ezek szépen eltűntek lassan, a love bombing véget ért, a történések után mindkettőnknek tüske maradt( bár ő volt a hibás és el is ismerte hogy csúnyán bánt velem) és minden épült le. Veszekedés után mindig nyugodt hangnemben próbált nyugtatni, beetetett teljesen. Sőt azt gondoltam ez a srác milyen okos, intelligens, milyen jól kezel egy konfliktust, én meg itt rinyálok.
Csak épp én is így rendezek konfliktust, csak nem manipulálok és bántok másokat…
Ez egy trükkös nárci. Aki nagyon mélyen benne van ebben, az sose ismerné be hogy hibázik. Azok teljes szívből elhiszik hogy mindig a másik a hibás, ennyire durva az énvédő mechanizmusuk. Azoknál valahogy könnyebb is felismerni hogy mi a helyzet, és hogy egy kezelhetetlen, kompromisszumképtelen idióta. Aztán lezárni.
Ezek a hitegetősök akik látszólag beismerik a hibájukat, látszólag előadják hogy változtatnak, aztán mégis újra és újra elszabotálják, ezekre érdemes jobban odafigyelni, mert évek mehetnek rá, vagy akár egy teljes élet is. Ugye normális ember ha rájön hogy téved és beismeri a hibáját és bocsánatot kér, akkor utána igyekszik megváltozni, főleg mivel őszinte volt, és mondjuk valóban szeret téged is. És nem akar neked rosszat. Na most akik elszínészkedik a megbánást és ugyanúgy ugyanazokat a hibákat hozzák ellened újra és újra, azoknak nagyon nem szabadna bedőlni. Mármint totális red flag, a tettei ütik a szavait. Szóval abszolút kerülendő, mivel egy csapdahelyzet, ami idegileg és érzelmileg is kicsinál majd szép lassan téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!