Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok ok a szakításra, ha a nő nem hajlandó az orálra?
3 randi után vagyunk, és a tegnapi írogatás alkalmával terelődött szexre a téma, ekkor derült ki, hogy a nő nem veszi a szájába, de közben azért elvárja, hogy vele foglalkozzanak,tehát őt azért nyalják ki, pedig ugye a szex a kölcsönös örömszerzésről szól, vagyis ha én kapok, akkor viszonzom, nem csak elvárom.
Légyszi csak azok a férfiak válaszoljanak, akik tudják is, hogy milyen érzés! Szüzek, akik bármilyen kompromisszumot bevállalnának, ők most inkább görgessenek tovább!!!
"""szexben elvárja a kedveskedést, vagyis én azért kényeztessem a nyelvemmel"
Most a kedveskedest vagy az oralt varja el? Nem csak te hiszed azt, hogy az oralra gondol?""
Hát ez az. Idióták annyira be vannak zsongva a béna oráljukra hogy azt hiszik mindenki minden másodpercben azt emlegeti. Impotensek.
Figyelj, kérdező, egészen sokáig én is megmondtam, hogy nem szpok, mert... jó okkal :(
Aztán a barátom egyszer csak úgy mellékesen megkérdezte.
Oké, instant sírás (okkal), de nem erőltette, én viszont kíváncsi lettem, ki tudom-e elégíteni.
Sikerült, mostanra pedig simán lefoghatja a fejem, mert TŐLE élvezem.
Szóval az elzárkózás oka nem minden esetben "undor", hanem mélyebb gyökere is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!