Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Srácok! Nálatok ok a szakításr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nálatok ok a szakításra, ha a nő nem hajlandó az orálra?

Figyelt kérdés

3 randi után vagyunk, és a tegnapi írogatás alkalmával terelődött szexre a téma, ekkor derült ki, hogy a nő nem veszi a szájába, de közben azért elvárja, hogy vele foglalkozzanak,tehát őt azért nyalják ki, pedig ugye a szex a kölcsönös örömszerzésről szól, vagyis ha én kapok, akkor viszonzom, nem csak elvárom.

Légyszi csak azok a férfiak válaszoljanak, akik tudják is, hogy milyen érzés! Szüzek, akik bármilyen kompromisszumot bevállalnának, ők most inkább görgessenek tovább!!!

2024. jan. 4. 07:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%
Én tényleg azt hittem, hogy 20 éves a kérdező.
2024. jan. 4. 15:16
 22/25 A kérdező kommentje:
#20 Sokat beszélgettünk a témáról,és szereti ha kényeztetik, ebbe meg azért beletartozik az orál is
2024. jan. 4. 15:31
 23/25 anonim ***** válasza:
58%
Na jó essen már le hogy amelyik nő nincs oda meg vissza az orálért, az azt se akarja hogy normál szex helyett percekig meg fúj 10 percekig nyalogassák egy mikronnyi húscafattal ami a nyelve. Az az impotenseknek van kitalálva b tervnek, meg azoknak a nőknek akiknek nincs hüvelyi orgazmusuk, vagy semmilyen nincs. A szpás meg kb a menstruáció idejére van. Minden más esetben van egy csomó ember aki ha van egy órája szexelni, nem akar ebből a hülye orálra max 1 percet se áldozni, szinte mindent inkább a rendes szexre. Se a férfi se a nő nem igényli az orált, max annyi ideig mint egy sima csók, ilyen is sok van. Mert tökéletes a minimál orállal is az egész.
2024. jan. 4. 16:00
 24/25 anonim ***** válasza:
81%

"""szexben elvárja a kedveskedést, vagyis én azért kényeztessem a nyelvemmel"

Most a kedveskedest vagy az oralt varja el? Nem csak te hiszed azt, hogy az oralra gondol?""

Hát ez az. Idióták annyira be vannak zsongva a béna oráljukra hogy azt hiszik mindenki minden másodpercben azt emlegeti. Impotensek.

2024. jan. 4. 16:04
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, kérdező, egészen sokáig én is megmondtam, hogy nem szpok, mert... jó okkal :(

Aztán a barátom egyszer csak úgy mellékesen megkérdezte.

Oké, instant sírás (okkal), de nem erőltette, én viszont kíváncsi lettem, ki tudom-e elégíteni.

Sikerült, mostanra pedig simán lefoghatja a fejem, mert TŐLE élvezem.

Szóval az elzárkózás oka nem minden esetben "undor", hanem mélyebb gyökere is lehet.

2024. jan. 9. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!