Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok ok a szakításra, ha a nő nem hajlandó az orálra?
3 randi után vagyunk, és a tegnapi írogatás alkalmával terelődött szexre a téma, ekkor derült ki, hogy a nő nem veszi a szájába, de közben azért elvárja, hogy vele foglalkozzanak,tehát őt azért nyalják ki, pedig ugye a szex a kölcsönös örömszerzésről szól, vagyis ha én kapok, akkor viszonzom, nem csak elvárom.
Légyszi csak azok a férfiak válaszoljanak, akik tudják is, hogy milyen érzés! Szüzek, akik bármilyen kompromisszumot bevállalnának, ők most inkább görgessenek tovább!!!
Ezért lenne szakító ok.
"a nő nem veszi a szájába, de közben azért elvárja, hogy vele foglalkozzanak,tehát őt azért nyalják ki"
Ez önzőség, az pedig kizáró ok.
#7 Volt ilyen fiatal csaj a cégnél, arcra helyes, de volt vagy 15 kiló plusz rajta. Na őt a saját kolléganői nevezték el Nemszopik Szilvinek.
Sajnos nem kamu. Bármennyire is azt gondolják egyesek, de ezek szerint ritka. 48 éves vagyok, a nő pedig 50. Volt előtte is pár partnerem,(de neki is) és egyik sem mondott ilyen, hogy márpedig ő nem hajlandó, sőt inkább arra mentek, hogy nekem is jó legyen. Nem volt egyiknél sem olyan, hogy minden egyes alkalommal volt orál is, volt, hogy én sem csináltam, de legközelebb meg igen, de az, hogy teljesen száműzni egy kapcsolatból azért az elgondolkodtató, hogy így meg akarom-e ismerni?
Azért gondoljuk már át, hogy az ágyban nagyrészt a pasi dolgozik, és én férfitől még nem hallottam olyant, hogy egy nőt nem hajlandó kinyalni, ezzel szemben meg a nők fintorognak ha viszonozni kell amit kaptak.
48 évesen 19 éves felfogás. Te nem járni akarsz vele csak szexre kell.
Aztán majd csodálod ha senkinek nem kellesz. Lehet később benne lenne csak most a 3. randi alkalmával mondja. De gondolom te azt szeretnéd ha a 4. randi alkalmával már le cummantana. Öreg vagy ahhoz hogy ilyen buta legyél. Ha valóban érdekelne és ő is viszont így van vele később lehet bármiben benne lenne.
"szexben elvárja a kedveskedést, vagyis én azért kényeztessem a nyelvemmel"
Most a kedveskedest vagy az oralt varja el? Nem csak te hiszed azt, hogy az oralra gondol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!