Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok ok a szakításra, ha a nő nem hajlandó az orálra?
3 randi után vagyunk, és a tegnapi írogatás alkalmával terelődött szexre a téma, ekkor derült ki, hogy a nő nem veszi a szájába, de közben azért elvárja, hogy vele foglalkozzanak,tehát őt azért nyalják ki, pedig ugye a szex a kölcsönös örömszerzésről szól, vagyis ha én kapok, akkor viszonzom, nem csak elvárom.
Légyszi csak azok a férfiak válaszoljanak, akik tudják is, hogy milyen érzés! Szüzek, akik bármilyen kompromisszumot bevállalnának, ők most inkább görgessenek tovább!!!
Bátor a csaj.
Én is utálom a szpást, de mivel nem voltam szép sosem, bevállaltam, most meg elvárás...
Nálam nem. Nekem az orál amúgysem hordoz kellemes emlékeket. Így el tudnám fogadni..
Ettől függetlenül én szívesen csinálom.
Én szeretem, a hatalomról szól és azonnali visszejelzést ad a sikerre, meg valahogy nekem úgy az egész rendben van. Egy ideje viszont nem bírom, ha így megy el a pasi, hirtelen felfordul a gyomrom, gondolom a korral jár, mert a hintán is rosszul vagyok már, hullámvasúton meg pláne.
Kölcsönös örömszerzés, de nincs megszabva, hogy hogyan. Tök oké, ha emiatt dobod, az is rendben lenne, ha amiatt dobnád, mert nem akarja, hogy nyalogasd a lábujjait, mikor ez neked fontos. Én egyébként nem szeretem, ha nyalnak, nem valami kellemes, úgyhogy teljesen átérezni nem tudom, de szerintem semmi extráról nem maradsz le. A vákuum meg a "harapás", mikor szívnak és néha hozzádér a foguk enyhén, az viszont rohadt jó, én abból nem maradnék ki örökre, de bőven elég, ha párévente részem van benne, még úgyis a behatolósdi a legjobb.
Tök jó, hogy beszéltek róla, viszont ne hagyd figyelmen kívül, a csajszi preferált dolgai is változhatnak, ahogy a személyisége is fog az évek múlásával. Bejöhetnek új dolgok és lehet kevesebb is.
Nemre nyomtam de nekem mindig a vicc jut róla eszembe.
Hogy hívják azt a nőt aki nem szopik?
Nem hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!