Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye erről a szakításról és a nőről? Áprilisban jöttünk össze, csúnya vége lett.Távkapcsolat volt, de úgy gondolom a viselkedésére ez nem ad okot!
Jogos, bár a másik felet is jó lenne ilyenkor meghallgatni....de ha ez így van, akkor azt nem értem, hogy milyen volt előtte???
Ha nem ilyen, akkor valami nagyon drasztikus dolog történt, ha még ilyen volt, akkor minek voltál vele?
Többször lekezelően, lenézően beszólogatott, célozgatott rám és már korábban is éreztette hogy a külsőm is szar...Csak nem nyíltan adott így neki hangot. Volt egy nezetelteresunk es azota valtozott meg totál. Én voltam a sertodos, holott mindig joggal estek rosszul dolgok. Most normalisan elmondtam neki hogy nekem szarul esne ha elmenne moziba egy kollegaval. Mondtam válasszon vagy a kollega, vagy én, mert nekem nem fer belem ezután jött hogy én hisztizek stb és ez vezetett a szakításhoz.
2 hettel a randink elott megdugták egy buli után majd a pasival eljatszotta hogy utána még kavart vele majd kozolte hogy szevasz, mert velem ismerkedik már. Illetve evekkel ezelott még ismeretlenul is osszekaptunk nagyon csúnyán és emlekszem ő volt a nagyképű ott is, majd tiltogatott mindenhonnan, de kesobb ő keresett meg. Ezen jelek ellenére talalkoztam vele, azt hittem és mondta is hogy sokat fejlodott és már nem olyan mint anno....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!