Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva nem tudom van e értelme folytatni?
Gyereket akar barátnőm már 5+ éve együtt vagyunk.
Én ebben nem tudok dönteni mert van egy gát bennem de nem tudom mi. Tény hogy a kapcsolatunk sem érzem alkalmasnak rá jelen állapotunkban.
Ugyanis barátnőm depressziós mert még nincs gyerekünk.
Meg más betegsége is lett emiatt már.
Közös célokkal indultuk. De mivel még mindig nem jött el az érzés, de gyereket majd egyszer akarok.
Mondtam hogy valtoztunk mindketten. Nem érzem azt a " kapcsot" hogy egy az irány, hiába szeretem
Hagyd békén, ne húzd az idejét. Azért depis, mert ígértél, ő meg várta a csodát.
Magától lett depis, vagy te vezetted bele azzal, hogy mindig kifogásokat kerestél?
Hányszor irod már ki?
Beteg ember ne is szuljön en is rettegnék ilyennel.
Ha gyereket akarsz keress ehhez normális ép nőt!
9
Es abba nem fondoltatok, hogy azert vett be frontint, mert lehet a baratja igerget neki az egyik nap, a masik nap meg azt mondja, hogy nem akar gyereket?
Nem ertem, de mindegy is, menjenek inkabb kulon, hogy mindenki massal lehessen boldog. 5 ev utan sem tudja mit akar, gondolom a lany igen, es kiborult azon, hogy amire vagyik attol akit szeret, nem kaphatja meg, lehet ezert depis.
Hetek ota ir ki kerdeseket, megsem hagyja ott a csajt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!