Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Más sem bírta elfogadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más sem bírta elfogadni, hogy elhagyta a párja?

Figyelt kérdés
Lassan két hónapja szenvedek. Már megjártam a pszichiátert és a pszichologust is, rendszeresen fogok járni hozzájuk, csak közbejöttek az ünnepek. A gyógyszereket szedtem amit felírtak, de igazaból nem gondolom, hogy sokat segít. A Frontin az ami ideig-óráig lenyugtat, vagy legalább segít elaludni. Már tényleg azt érzem, hogy nem bírom tovább. Nem bírok egyedül sem lenni, de ha csak arra gondolok, hogy megint párkeresésbe kell majd kezdenem és megtennem ugyanazokat a köröket konkrétan sírógörcsöt kapok attól is. Barátaim nincsenek, a családomnak pedig már nem akarok az idegeire menni. Csak a munkám van, ez pedig így nem élet...az csak nem jó.
2023. dec. 30. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jól már nem lennél akkor sem ha melletted lenne, mert csalódtál benne. Tapasztalat. Most mar szar vele is es nélküle is. Nincs mit tenni, mint átrágnia magad ezen a gyászon. Így jársz a legjobban! Csak most betettek az ünnepek, de az is egy nap
2024. jan. 7. 21:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha jön valaki, aki érzéseket kelt bennetek, akkor tudjátok majd végleg elengedni. És onnantól már csak egy semleges emlék marad. De ehhez tenni is kell, nyitottan ismerkedni.
2024. jan. 7. 21:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Az állami kórházban a pszichiater ugyanugy nem kerül semmibe, csak időpontot kell foglalni. A gyógyszerek sem drágák, pár száz forintok amiket én kaptam. Nekem annyiból könnyebb, hogy mivel kórházi dolgozó vagyok én is, ezért valamivel hamarabbra kaptam időpontot. Ugyanúgy van állami kórházi pszichológus is...az enyémből azt érzem, hogy nincs semmi..ő még azt sem veszi figyelembe, hogy medikus vagyok, telefonon intézgeti az ügyeit közben, amit mondok nem érdekli, csak mond pár jó hosszú érthetetlen monológot (külföldi származású, erősen töri a magyart). A gyógyszerek segítenek valamennyit legalább a pánikrohamaimon.
2024. jan. 7. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Volt hogy nem tudtam elfogadni igen. Dehát egyszer muszáj volt. És mindig jött náluk jobb utána :D
2024. jan. 8. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!