Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek én vagyok éretlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok éretlen és túl féltékeny vagy ez szakító ok?

Figyelt kérdés

27 éves párom elég nyitott és barátkozó típusú férfi. Régen együtt dolgozott egy nála 10 évvel fiatalabb lánnyal és találkoztunk vele egy buliba majd elkezdtek messengeren beszélgetni. Az elején megkérdezte a lány hogy nem e lenne belőle probléma ha találkoznánk, atjonne hozzánk. Én mondtam hogy nem, nem lennék féltékeny.

De pár hónap alatt elfajult odáig a dolog hogy már minden nap idejárt és párommal cukkolták egymást olyan értelemben hogy csipkelődtek. Én ezen nagyon megsértődtem és addig tűrtem még be nem szólt olyat hogy jól lepofoztam a lányt.

Azóta visszavettek a kapcsolattartásból olyan szinten hogy már elvileg csak messengeren irogatnak elvileg már lassan egy hete nem is találkoztak. De a párom jogtalannak érzi hogy el akarom tiltani tőle.

2023. dec. 29. 11:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Jaja, "barat" a lany, de ha szetmentek egybol ossze fognak jonni 🤣🤣
2023. dec. 29. 16:25
 32/34 anonim ***** válasza:
51%
A kiscsaj az orrod előtt flörtöl a pasiddal, persze, hogy elszakad a cérna. Ha egy hete nem hajlandó téged választani, akkor őt választotta. Vágd ki a francba.
2023. dec. 29. 20:01
 33/34 anonim ***** válasza:
58%

Nem éretlen, csak szánalmas, amiért verekedsz.

Szerencséd, amiért a csaj nem ment el a rendőrségre, mert ha felnyom könnyű testi sértésért, azért megütöd a bokád.

Nem pofozkodni kell, hanem kidobni a pasidat és ennyi. :D De ehhez ész is kellene.

2024. jan. 3. 22:24
 34/34 anonim ***** válasza:
43%

33as, volt már neked kapcsolatod? Ha neked az orrod előtt valaki szemtelenül a párodra hajt aztán még neked beszólogat neked nem szakad el a cérna? Nincsen egy határ nálad amit ha túllép akkor elborul az agyad? Vagy csak ennyire töketlen vagy, hogy veled bármit lehet, csak, jaj, nehogy feladjon, mert mi lesz. De különben a töketlenségé a jövő, erre nevelnek minket, bármit tesznek veled nehogy védekezzünk, nehogy kiállj magadért, szaladj el, mert ha felpofozol valakit akkor te vagy az erőszakos rohadék. Inkább sird el magad és tűrj. Ez a új, modern felfogás. Ja és nem, nem vagyok az erőszak híve csak épp van egy határ, amit nem csak nekem kéne betartanom hanem a másik félnek is aki esetleg kiprovokálja a pofont. Ha ő betartja amit kell akkor nem fog senki pofozkodni. És még megjegyzem, hogy bántani nem csak fizikailag lehet, tettekkel, szóval stb is tud bántani mint ebben az esetben történt. És ha ő bánt akkor a kérdező is bántotta. Persze, el is lehet szaladni, meg kidobni a pasit (azt úgyis ki kéne) de azzal mit értél el? Hogy bántottak, hülyének néztek, elvették a pasidat, életed egy szakaszát amelybe sok időt, energiát tettél bele tönkretették te pedig otthagytad őket, vagyis nekik semmi következménye nem lett a szemét tettüknek csak te viszed el a balhét, csak te szopsz. Így legalább egy pofont kapott amit nagyonis megérdemelt, neki is meg kell egyszer tanulnia, hogy a tetteknek következménye van.

És egy pofon nem a világ, nagyobb hatása van lelkileg mint fizikailag, nem a csontjait törte össze.

2024. jan. 4. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!