Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek én vagyok éretlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok éretlen és túl féltékeny vagy ez szakító ok?

Figyelt kérdés

27 éves párom elég nyitott és barátkozó típusú férfi. Régen együtt dolgozott egy nála 10 évvel fiatalabb lánnyal és találkoztunk vele egy buliba majd elkezdtek messengeren beszélgetni. Az elején megkérdezte a lány hogy nem e lenne belőle probléma ha találkoznánk, atjonne hozzánk. Én mondtam hogy nem, nem lennék féltékeny.

De pár hónap alatt elfajult odáig a dolog hogy már minden nap idejárt és párommal cukkolták egymást olyan értelemben hogy csipkelődtek. Én ezen nagyon megsértődtem és addig tűrtem még be nem szólt olyat hogy jól lepofoztam a lányt.

Azóta visszavettek a kapcsolattartásból olyan szinten hogy már elvileg csak messengeren irogatnak elvileg már lassan egy hete nem is találkoztak. De a párom jogtalannak érzi hogy el akarom tiltani tőle.

2023. dec. 29. 11:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
56%

19

Akkor a kiscsaj többet kapott volna egy két pofonnál, és megtanulta volna hogy nem kezd olyan pasival aki kapcsolatban van! Egy két csaj amúgy is csak ebből értene.

2023. dec. 29. 13:17
 22/34 anonim ***** válasza:
33%

19 nem is rád értettem hanem úgy általában aki bunkózza a kérdezőt. Ha valaki napi szinten a párod után jár ráadásul beszólogat nehogy már.. Itt mindenki ilyen szolgalelkű, hogy nem tud kiállni magáért ha már valami egyszerűen több a soknál?

Majd órákat fogtok inkább beszélgetni, magyarázni a csajnak is meg a pasinak is akik még majd játsszák a hülyét, hogy nem is úgy van, te látod rosszul stb... Sajnos de néha az emberek nem értenek a szép szóból.

2023. dec. 29. 13:23
 23/34 A kérdező kommentje:
Már 1 hete választás elé van állítva és nem szakítja meg vele a kapcsolatot mert már csak messengeren beszélnek. És nem érti hogy ebbe mi a rossz nekem.
2023. dec. 29. 13:29
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy még vele együtt? 27 éves 17 évessel csak úgy nem barátkozik...
2023. dec. 29. 13:35
 25/34 A kérdező kommentje:
Menekülök amint csak tudok költözök el. Csak eddig féltem mert azt mondta életem legrosszabb döntését hozom meg ezzel.
2023. dec. 29. 13:37
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Ebben kérdező az a baj, hogy egy hete. Szerinted ehhez mennyi idő kell? Mennyit akartál rászánni, hogy eldöntse. Egy hónap, egy év? "Én kellek vagy ő?" ennyit kell kérdezni aztán ha nem te akkor otthagyni. És csak szólok, hogy a 17 éves kislánnyal nem lesz hosszú a "barátság", egy ideig tart az újdonság varázsa de viszzasírna még ő téged azt biztosra veszem de küld a pokolba.
2023. dec. 29. 13:39
 27/34 A kérdező kommentje:
Ugyanezt tettem utolsó de azt fújja folyamatosan hogy én tévedek és ő csak egy barát. Nem is érti miért akarom választás elé tenni hiszen ő csak egy barát
2023. dec. 29. 13:54
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Hányszor írod még ki a kérdést? Dobd már ki.

2023. dec. 29. 15:07
 29/34 anonim ***** válasza:
56%
De jól tetted, hogy felképelted a k.rvat. Sok idióta pali azt hiszi, hogy csak nekik szabad verekedni, hát a francokat. De nem lehet ezzel mindent megoldani, hagyd ott a palit a francba azt hadd kúrogassa a k.rvát!
2023. dec. 29. 16:17
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Mit szolt be a lany hogy felpofoztad?

Amugy meg nincs annak elete, mi a faszt kereset nalatok minden nap ez rohadt bizarr. Menjen a baratnoihez ne mas pasijahoz.

2023. dec. 29. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!