Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok éretlen és túl féltékeny vagy ez szakító ok?
27 éves párom elég nyitott és barátkozó típusú férfi. Régen együtt dolgozott egy nála 10 évvel fiatalabb lánnyal és találkoztunk vele egy buliba majd elkezdtek messengeren beszélgetni. Az elején megkérdezte a lány hogy nem e lenne belőle probléma ha találkoznánk, atjonne hozzánk. Én mondtam hogy nem, nem lennék féltékeny.
De pár hónap alatt elfajult odáig a dolog hogy már minden nap idejárt és párommal cukkolták egymást olyan értelemben hogy csipkelődtek. Én ezen nagyon megsértődtem és addig tűrtem még be nem szólt olyat hogy jól lepofoztam a lányt.
Azóta visszavettek a kapcsolattartásból olyan szinten hogy már elvileg csak messengeren irogatnak elvileg már lassan egy hete nem is találkoztak. De a párom jogtalannak érzi hogy el akarom tiltani tőle.
19
Akkor a kiscsaj többet kapott volna egy két pofonnál, és megtanulta volna hogy nem kezd olyan pasival aki kapcsolatban van! Egy két csaj amúgy is csak ebből értene.
19 nem is rád értettem hanem úgy általában aki bunkózza a kérdezőt. Ha valaki napi szinten a párod után jár ráadásul beszólogat nehogy már.. Itt mindenki ilyen szolgalelkű, hogy nem tud kiállni magáért ha már valami egyszerűen több a soknál?
Majd órákat fogtok inkább beszélgetni, magyarázni a csajnak is meg a pasinak is akik még majd játsszák a hülyét, hogy nem is úgy van, te látod rosszul stb... Sajnos de néha az emberek nem értenek a szép szóból.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Hányszor írod még ki a kérdést? Dobd már ki.
Mit szolt be a lany hogy felpofoztad?
Amugy meg nincs annak elete, mi a faszt kereset nalatok minden nap ez rohadt bizarr. Menjen a baratnoihez ne mas pasijahoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!