Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok egy plátói szerelem?
A páromnak volt egy plátói szerelme, amikor összeismerkedtünk. Nem volt köztük semmi, de bevallotta nekem, hogy szerelmes volt a nőbe, szerette volna ha a párja lesz, de a nő nem nyitott felé. Aztán jöttem én az életébe és összejöttünk. Érzem, hogy nagyon szeret, nagyon oda van értem, a tenyerén hordoz, mindig elmondja, hogy az álomnő és élete leglegje vagyok DE. A másik nővel még mindig tartja a kapcsolatot messengeren. Korábban munka kapcsán személyesen is találkoztak. Tudom, hogy nem szép, amit tettem, de bele olvastam néhány üzenetváltásukba és ledöbbentem. A párom még mindig szerelmes kisfiú módjára írogat a nőnek. Mikor rákérdezek, hogy szereti-e még, természetesen tagad, viszont az üzenetekből érezhető, hogy Ő belé is szerelmes.
Megkérdeztem férfi ismerőseimet létezik-e olyan, hogy egy ember egyszerre két nőt szeressen. Azt mondták igen. Én viszont nem vagyok így boldog, hiába bókol nekem, hoz virágot, visz étterembe stb. ha nekem csak az lebeg a szemem előtt, ahogyan a másik nőnek is bókol.
Gyomoridegem van, az önbizalmamat szépen építi le ez a szituáció. Az a baj, hogy szeretem Őt, ezért nem tudom mit tegyek.
Szakító ok a fent kifejtett szituáció?
Köszönöm a kultúrált, minőségi válaszokat!
Bocsi, nem sértésnek szánom, de azt hiszem erre mondják azt, hogy ló helyett a szamár vagy.
Nem jött össze neki az a nő, de addig is kellett valaki, és erre most te vagy alkalmas. Nem mondom hogy nincsenek érzései irántad, mert biztos vannak, de bizonyos fokig egy pótlék vagy, mert addig sincs egyedül, van kivel programokat szervezni, van fix p_nci mellette, így ő ráér udvarolni annak aki valójában mindig is jobban érdekelte. Ha te lennél a fontos akkor nem keresné azt a nőt.
Vajon mi lesz akkor ha a csaj szabad utat ad neki? Ez itt a kérdés!
Csak egy nőbe tud szerelmes lenni a férfi, lehetnek érzései több iránt, de csak egy vkibe szerelmes igazán.
Te egy pótlék vagy, a másik nőt szereti.
Szakítanék azonnal
Ahh, franc. Kuka, azonnal. Szakíto ok,nagyon is. Ha nincs ló, jó a szamár is??? Nem akarnék pótléka lenni senkinek.
Másik: nem, nem lehet két emberbe szerelmesnek lenni. Az ember időszakosan monogám. Akkor monogám, amikor szerelmes. Tehát pont a szerelem az az állapot, amikor 100% monogám az ember, és úgy tűnik ő most szerelmes, és nem beléd.
Oké, ez az időszak kb max 1,5 évig tart, kitolódhat akár 3-ig is. Főleg ilyen viszonzatlan esetben, úgy, hogy a kapcsolatot is tartja, így az ember nem tud kielégülni, nem teljesülnek a szükségletei, és fennmarad az állapot.
Neem, én nem lennék ilyen helyzetbeen együtt senkivel. Kedvelhet téged, mint személyt, de nekem ez rohadtul kevés lenne egy párkapcsolathoz. Komolyhoz mindenképp. Ha neked megfelel, ezek tudatában, akkor igazándiból mindegy. Tehát rajtad múlik mit szeretnél, de a leírásod alapján ezek jönnek le a történetből nekem.
Nem szerelmes beléd és nem lehet egyszerre két nőt/férfit szeretni egyáltalán, aki azt mondja azt azért teszi, mert két embert vett hülyére és nem akart közülük választani!
Szakítóok természetesen, hogy te egy pótlék vagy.
Az hogy mit érez vagy nem érez a masik nő iránt, az egy dolog, azt nem lehet szabályozni. Emiatt én nem dobnám ki, inkább igyekeznek elfeledtetni vele.
Az viszont hogy írogat neki, udvarolgat, csorgatja rá a nyálát, na ez a szakítóok!
Szerintem nem szerelmes beléd, csak azt a látszatot akarja kelteni, és tereli a másik nőről (és az iránta való érzéseiről) a figyelmed.
Szerethet valahogy, de ha szerelmes lenne beléd, akkor belé már nem lenne az. Csak éppen a fix punci az fix punci. Kényelmes, ha megvan. Én szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!