Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok éretlen és túl féltékeny vagy ez szakító ok?
27 éves párom elég nyitott és barátkozó típusú férfi. Régen együtt dolgozott egy nála 10 évvel fiatalabb lánnyal és találkoztunk vele egy buliba majd elkezdtek messengeren beszélgetni. Az elején megkérdezte a lány hogy nem e lenne belőle probléma ha találkoznánk, atjonne hozzánk. Én mondtam hogy nem, nem lennék féltékeny.
De pár hónap alatt elfajult odáig a dolog hogy már minden nap idejárt és párommal cukkolták egymást olyan értelemben hogy csipkelődtek. Én ezen nagyon megsértődtem és addig tűrtem még be nem szólt olyat hogy jól lepofoztam a lányt.
Azóta visszavettek a kapcsolattartásból olyan szinten hogy már elvileg csak messengeren irogatnak elvileg már lassan egy hete nem is találkoztak. De a párom jogtalannak érzi hogy el akarom tiltani tőle.
12
Ha neked meg a mujaság vagány, akkor te még oda se való vagy!:P
14
Nem olyan kislány az már, hogy ha annyira nagylány hogy flőrtőlget, tudja megvédeni is magát.
16
Nem volt verekedés, a kérdező kivágta cs.trit aztán tovább dugott a pasijával.
Azért egy pofon nem verekedés. És tetszik nemtetszik, el tudok képzelni olyan szituációt amikor valaki tényleg túlmegy egy bizonyos határon. Ráadásul lássuk be, napi szinten odajár a kiscsaj, ez már nem barátság. Ha kimondaanul is de itt már nem is, hogy alakul hanem már kialakult egy kötődés. Szerintem inkább túl sokáig tűrte a kérdező, hogy napi szinten odajárjon egy kiscsaj a pasija után. Közületek ez kinek tetszene? Ha a csajotok, feleségetek, pasit ôk, férjetek után egy ellenkező nemű valaki napi szinten odajárna és ti látnátok a kialakuló viszonyt? Normális ember megszólná, esetleg valami papucska fatökű nem venné észre. Szóval aki itt oltja a kérdezőt az ne csak őt nézze, egy 17 éves csajnak is tudnia kell hol a határ, ő sem lehet szemtelen pedig már az, hogy napi szinten odajár más pasija után az már magában szemtelenség, a beszólásról nem is beszélve.
Az más kérdés kérdező, hogy a pasit kib@sznám ezek után mint a macskát szarni. Mi az, hogy fogadd el, hogy ő kapcsolatba van vele? Akkor te is kapcsolatba lehetsz napi szinten egy másik pasival? Járhat hozzátok naponta, irogathattok stb?
A pasid odavan ezért a csaj ért az biztos. Döntés elé kéne állítani, te vagy a kiscsaj. Bár talán már ez is elég ahogy viszonyul a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!