Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz férfi aki, így gondolkodik?
Nem hinném, hogy csak én képzelem bele. A nők könnyen ismerkednek, nincs okuk arra, hogy felkeressenek egy régi férfit, mert fiatalon - ahogy ők mondják - minden ujjukra akad egy. Ha egy nő úgy dönt, hogy mégis felkeres egy régi pasit, az annak a jele, hogy az a manus valamit nagyon jól csinált, amit a csaj nem tudott elfelejteni.
"Ha el tudtad volna, akkor nem remegnél a puszta gondolattól, hogy talán esetleg feltehetően egyszer valamikor a jövőben rád találnak írni."
Amit leírtál, az egy hulla szerelmes srác állapota. xD
Én csak annyit teszek, hogy mikor letilt, egyszerűen figyelmen kívül hagyom. A beszélgetés hátra tolódik, és ennyi. De meghagyom a lehetőséget, hogy ha akar, majd keressenek, mert ha megteszi, akkor magából fog viccet csinálni. Ezért nem tiltok senkit.
Persze ők ezt nem tudják, azt hiszik, azért nem tiltok, mert majd esetleg akarok valamit.
Cinkes helyzet.
#32 De nem érted.... Aki a jelenben él, az konkrétan sz..rik rá, hogy mit gondol az exe. Mindenkinek volt már kapcsolata, nekem is, de a volt kapcsolataim a múltban maradtak.
Nem tudnék ego boostot szerezni olyan dolgoktól/emberektől/kapcsolatoktól amik már nem érdekelnek. Ha rám ír egy exem akkor nem az a reakcióm hogy "huhuuu de jó hogy még mindig kellek neki, mert ez azt jelenti hogy van bennem valami jó és én vagyok a fsza gyerek!!!"
Hanem csak furának és kellemetlennek érezném.
Mindegy, gondolom gyerek vagy még, szóval még nagy jelentősége van neked az ilyeneknek. De jó lenne egy kicsit összeszedni magad, mert elég prolinak tűnsz.
Te nem érted. Mint említettem, én a szakítás után egyáltalán nem foglalkozok már az exemmel. Csak nem teszek semmit. Nem tiltom, nem törlöm, hanem figyelmen kívül hagyom. Viszont meghagyom a lehetőséget, hogy hülyét csináljon magából előttem, ha akar. Miért kellene ezt megtiltanom?
Nem kell.
Ja, hogy zavar téged az, hogy bizonyos nők bohócot csinálnak magukból előttem, ezért szerinted le kellene tiltanom őket, hogy ez n történjen meg. Bocs, de nem.
Nem leszek olyan kedves.
Nevezheted ezt gyerekes gondolkodásnak, de én örülök annak, amikor kicsit visszanyal a fagyi. Változtatni ezen meg nem fogom.
Tizenéves iskolás már nem vagyok. Abban a korban még amúgy is megy a lamúr.
Szerencsére már kinőttem azt a korszakot.
Felnőttként más elveket vallok.
De köszönöm, hogy leírtad a véleményed. Boldog karácsonyt. :)
*ne történjen meg
*nem fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!