Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz férfi aki, így gondolkodik?
"Nem is feltétlenül visszakönyörgésről van szó, hanem érdeklődésről"
Az nem zavar hogy eddig a kerdesedben es a kommentjeidben is visszakonyorgésrol irsz? :)
"Nálam is hadonló van csak engem épp ezek nem felemelnek hanem idegesitenek."
Engem nem idegesítenek fel, hanem kifejezetten szórakoztatnak. Nem csak azért, mert azt bizonyítják, hogy valamit letettem az asztalra, ami miatt még x idő múlva sem tudtak elfelejteni. Hanem inkább azért, mert olyan nagyon határozottak, olyan nagyon kemények akkor, amikor szakítanak, hogy már nincs tovább.
Aztán kiderül, hogy az egész mögött nem egy tudatosan átgondolt racionális döntés van. Hanem lélekben hasonlóak ahhoz a durcás kislányhoz, aki nem áll szóba apával, de aztán ahogy múlik az idő már inkább vágyik arra, hogy az apja átölelje.
Sírok a nevetéstől. 😂
Ha emiatt gonosz vagyok, ám legyen.
Függöny le.
Én ugy vagyok vele illuziókat kergetnek. Az a nő az istennő csak akit nem kapnak meg aki meg ott van szereti azzal meg bunkók az nem jó.
Ahogy kilépek hirtelen akkor leszek a szemükben isten, ha vele vagyok meg egy senki. És ez vonatkozik az osszes kapcsolatukra is.
Nekem szánalmas hogy szakitás után hegyeket mozgatnak meg, de kapcsolatban meg "pofonokat" szórnak. Először szólok kèrek jelzek mindenhogyan.
Kapcsolatban kell tudni bizonyitani. Ami nem ment csak ellenkezoleg. Bizonyitották hogy retkek.
Utána már hiába bőg. Nekem nem a bőgés kellett soha. Akkor nem bőgtek míg engem aláztak, èrdekes.
Nálam még kapcsolat után is van egy határidő. Ha pl. megismerkedik egy másik pasival, és okés minden, de nem tud elfelejteni, az a szeretet jele is lehet. De, ha ő hónapokig/évkig jól szórakozik azzal a pasival/pasikkal, majd utána jön vissza, az inkább annak a jele, hogy nem talált jobbat. Vagyis nem szeretetből jön vissza, hanem kétségbe van esve, és engem tekint a kisebbik rossznak.
Engem aztán hidegen hagy ...én nem könyörögtem sose senkinek és nem is fogok.
N 31
"azt bizonyítják, hogy valamit letettem az asztalra, ami miatt még x idő múlva sem tudtak elfelejteni"
Nem, ezt te képzeled bele.
De te se tudtad elfelejteni őket. Ha el tudtad volna, akkor nem remegnél a puszta gondolattól, hogy talán esetleg feltehetően egyszer valamikor a jövőben rád találnak írni. A te életed és gondolataid pont ugyanúgy az exeid körül forognak mint ahogy azt te szeretnéd az exeidtől.
Te azzal dicsekszel hogy rád írnak, ők viszont elmondhatják magukról, hogy te meg várod, hogy rád írjanak. Ugyanabban a csónakban eveztek, egyikőtök se lépett túl semmin. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!