Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gonosz férfi aki, így gondolko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz férfi aki, így gondolkodik?

Figyelt kérdés
"Amikor tehát megkérdezik tőlem, hogy miért nem tiltom le a volt barátnőimet azt szoktam válaszolni: a kérdés értelmetlen. Szórakoztató látni, amint valaki idővel megbánja a döntését, aztán írogat, én meg ignorálom. Egyúttal el is gondolkodtat, hogy mennyit tud fordulni a kocka, milyen furcsa az élet".
2023. dec. 25. 09:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
83%

Miért zavarna? :) Nekem semmi közöm ehhez.

Tudom, hogy van ilyen. Csak nem nálad.

2023. dec. 25. 10:36
 12/42 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy nincs? Abból, hogy akinek könyörögnek, az nem ír ki ilyen kérdést? Vagy abból, hogy ezen a fórumon 90%-ban sikertelen pasik vannak?

Ki kell, hogy ábrándítsalak: a kérdés részben rólam szól. Habár nem kifejezetten könyörögőkről van szó, hanem olyanokról, akik hónapok/évek múltán próbálják felvenni belem a kapcsolatot.

Könyörögés ellenben friss szakításnál szokott történni, de ilyenről itt nincs szó.

2023. dec. 25. 10:46
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha esetleg közölnéd a teljes szitut és nem vezetnéd félre a válaszolókat a mozaikokkal, az hasznosabb és előre vivőbb lenne….
2023. dec. 25. 10:50
 14/42 anonim ***** válasza:
96%

Azért nem túl hihető a kerdesed mert hogy úgy irod hogy "később megbanja a donteset" ergo ő szakított veled. Hát ne haragudj de ha valaki eljut odáig hogy ne akarja a masikat az életébe, elég ritkán könyörgi magát vissza :)

(Nem az előző válaszoló vagyok csak egyetertek vele mielőtt osszekevernel minket)

2023. dec. 25. 10:53
 15/42 anonim ***** válasza:
96%
Már abból látszik, hogy az egóval súlyos gondok vannak, hogy benned felmerül olyan, hogy te itt majd sérted bárkinek is a "női önérzetét", meg "kiábrándulást" tudsz okozni.
2023. dec. 25. 10:58
 16/42 A kérdező kommentje:

Nem is feltétlenül visszakönyörgésről van szó, hanem érdeklődésről.

Az én életemben újra és újra visszatérő motívum, hogy akikkel vége lett, azok (egy része) egy idő után megpróbálja velem felvenni a kapcsolatot.

Az más kérdés persze, hogy az érdeklődés mögött mi van, mert hamar elvágom ezt a szálat, így a részletekre nem derül fény. Amúgy igen, büszke vagyok arra, hogy engem nehezen tudnak elfelejteni, míg másokat gondolom nem keresnek.

2023. dec. 25. 10:59
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
én tiltom az ex csajokat, mert vissza rántanak a felépülből. amúgy meg nem érdekel mi van velük.
2023. dec. 25. 11:04
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Az érdeklődés pont azért van, mert semleges vagy nekik, ha én nem tudok valakit lezárni, nem akarok vele haverkodni. Én is simán beszélgetek az exeimmel, pont azért, mert már csak régi jó ismerősként nézek rájuk, de nem jelentenek már semmit
2023. dec. 25. 11:32
 19/42 anonim ***** válasza:

Nem gonosz.

Nálam is hadonló van csak engem épp ezek nem felemelnek hanem idegesitenek.

Pl kapcsolatban köcsögök bunkók vagy inkorrektek ki vannak dobva mint macskát sz.rni aztán pitiznek évekig is udvarolnak meg akarnak venni porig alázzák magukat hogy fogadjam vissza.

Képtelenek felfogni hogy nekem nem kell olyan aki csenddel ver abuzál a kapcsolatban, senki a nőnek a neve es igy tovább.

A könyörgés nem változtat jellemeket. Ha nyeregben vannak egy degradalo fèrgek. Bárkivel.

És amikor sír a szájuk mert ki vannak dobva meg egeket földeket rengetnek szószerint is sírnak évekig képesek magukat kínozni, engem nem örömmel tölt el, hanem azt sajnálom ha agyon is lennének verve, ezek még akkor se jönnének rá mi a bajom velük!

Képletesen: kifob vki egy férget. És a fèreg sír. Attól még féreg marad csak síró féreg éppen.

2023. dec. 25. 11:36
 20/42 anonim ***** válasza:
*jav: kidob vki
2023. dec. 25. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!