Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz férfi aki, így gondolkodik?
Miért zavarna? :) Nekem semmi közöm ehhez.
Tudom, hogy van ilyen. Csak nem nálad.
Miből gondolod, hogy nincs? Abból, hogy akinek könyörögnek, az nem ír ki ilyen kérdést? Vagy abból, hogy ezen a fórumon 90%-ban sikertelen pasik vannak?
Ki kell, hogy ábrándítsalak: a kérdés részben rólam szól. Habár nem kifejezetten könyörögőkről van szó, hanem olyanokról, akik hónapok/évek múltán próbálják felvenni belem a kapcsolatot.
Könyörögés ellenben friss szakításnál szokott történni, de ilyenről itt nincs szó.
Azért nem túl hihető a kerdesed mert hogy úgy irod hogy "később megbanja a donteset" ergo ő szakított veled. Hát ne haragudj de ha valaki eljut odáig hogy ne akarja a masikat az életébe, elég ritkán könyörgi magát vissza :)
(Nem az előző válaszoló vagyok csak egyetertek vele mielőtt osszekevernel minket)
Nem is feltétlenül visszakönyörgésről van szó, hanem érdeklődésről.
Az én életemben újra és újra visszatérő motívum, hogy akikkel vége lett, azok (egy része) egy idő után megpróbálja velem felvenni a kapcsolatot.
Az más kérdés persze, hogy az érdeklődés mögött mi van, mert hamar elvágom ezt a szálat, így a részletekre nem derül fény. Amúgy igen, büszke vagyok arra, hogy engem nehezen tudnak elfelejteni, míg másokat gondolom nem keresnek.
Nem gonosz.
Nálam is hadonló van csak engem épp ezek nem felemelnek hanem idegesitenek.
Pl kapcsolatban köcsögök bunkók vagy inkorrektek ki vannak dobva mint macskát sz.rni aztán pitiznek évekig is udvarolnak meg akarnak venni porig alázzák magukat hogy fogadjam vissza.
Képtelenek felfogni hogy nekem nem kell olyan aki csenddel ver abuzál a kapcsolatban, senki a nőnek a neve es igy tovább.
A könyörgés nem változtat jellemeket. Ha nyeregben vannak egy degradalo fèrgek. Bárkivel.
És amikor sír a szájuk mert ki vannak dobva meg egeket földeket rengetnek szószerint is sírnak évekig képesek magukat kínozni, engem nem örömmel tölt el, hanem azt sajnálom ha agyon is lennének verve, ezek még akkor se jönnének rá mi a bajom velük!
Képletesen: kifob vki egy férget. És a fèreg sír. Attól még féreg marad csak síró féreg éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!