Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ilyen történt már meg veled?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen történt már meg veled?

Figyelt kérdés

Amikor jöttek az ünnepek azalatt át gondoltad a kapcsolatod és az életed.

Nyilván előtte is voltak gondjaitok és próbáltatok megoldást keresni, de úgy gondoltad hogy az ünnepek adta nyugi alatt át gondolsz mindent.

2023. dec. 21. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ünneptől függetlenül is szoktam gondolkodni

De jobb később mint soha

2023. dec. 21. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Ilyenkor szoktam kikukázni ha nem jó a pasival.Azt mehet ahova akar.
2023. dec. 21. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Mindenkin latom, hogy vakacio vagy unnepek alatt a problemak jobban felszinre tornek, es ilyenkor szoktak nagy balhek, szakitasok lenni. Nem nalam, mert pont ilyen idozites soha nem volt, de szinte torvenyszeru, hogy inkabb nehezseget okoz, bili-borito.
2023. dec. 21. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

Igen, de nem a nyugi miatt. Mondjuk én minden december végén január elején full pozitív vagyok, van egy csomó fogadalmam :D Aztán a 3. hétre már tiszta depi megint az élet :D

Olyan volt, hogy december 21-én döntöttem el, hogy kidobom az exemet, de nem akartam az ünnepek előtt, így megjátszottam, hogy minden oké, bár nem sikeresen, voltak azért veszekedések. Majd január elején kidobtam.

2023. dec. 21. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

Ilyenkor kell számvetést tartani, levonni a konklúziókat. Ünnepek előtt senki nem teszi meg, mert nem akarja elcseszni másnak az ünnepét, de majd a két ünnep között, vagy szilveszter után...

Én is ezért nem nyírom ki magam most az ünnepek előtt, hogy ne csesszem el a többiek ünnepét, majd január elején (a másik ok, hogy a 2024 kimondva és leírva is szebb, mint a 2023, ráadásul páros évben születtem, így az igazi).

Mondjuk olyan téren rossz ünnepek után szakítani, mert sokan ilyenkor nagyon értékes dolgot adnak egymásnak, és ez így kicsit olyan, mintha "ezt még zsákoljuk be" hangulata volna.

2023. dec. 21. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!