Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen történt már meg veled?
Amikor jöttek az ünnepek azalatt át gondoltad a kapcsolatod és az életed.
Nyilván előtte is voltak gondjaitok és próbáltatok megoldást keresni, de úgy gondoltad hogy az ünnepek adta nyugi alatt át gondolsz mindent.
Ünneptől függetlenül is szoktam gondolkodni
De jobb később mint soha
Igen, de nem a nyugi miatt. Mondjuk én minden december végén január elején full pozitív vagyok, van egy csomó fogadalmam :D Aztán a 3. hétre már tiszta depi megint az élet :D
Olyan volt, hogy december 21-én döntöttem el, hogy kidobom az exemet, de nem akartam az ünnepek előtt, így megjátszottam, hogy minden oké, bár nem sikeresen, voltak azért veszekedések. Majd január elején kidobtam.
Ilyenkor kell számvetést tartani, levonni a konklúziókat. Ünnepek előtt senki nem teszi meg, mert nem akarja elcseszni másnak az ünnepét, de majd a két ünnep között, vagy szilveszter után...
Én is ezért nem nyírom ki magam most az ünnepek előtt, hogy ne csesszem el a többiek ünnepét, majd január elején (a másik ok, hogy a 2024 kimondva és leírva is szebb, mint a 2023, ráadásul páros évben születtem, így az igazi).
Mondjuk olyan téren rossz ünnepek után szakítani, mert sokan ilyenkor nagyon értékes dolgot adnak egymásnak, és ez így kicsit olyan, mintha "ezt még zsákoljuk be" hangulata volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!