Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veled olyan, hogy valamit vagy valakit nagyon akartál, de sok év távlatából már örültél, hogy végül nem sikerült?

Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Nevelőapám egyik kollegája. Velem majdnem egyidős srác.

Akkor bármit megadtam volna érte. Oda meg vissza voltam. Ékjszakákon at könyörögtem adja meg nekem az élet.

Aztán végül semmi nem lett belőle.

Így kb 10év távlatából örülök neki. A barátnőit verte, csalta, most meg egy drogos alkoholista.

2023. júl. 16. 14:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Persze
2023. júl. 16. 14:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen
2023. júl. 16. 15:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Azert nem sok ev mulva fog a semmibol le esni , hogy de jo..
2023. júl. 16. 15:06
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Tinikent egy rakat olyanba voltam szerelmes akikkel örülök hogy kesobb nem lett semmi.

Tinikènt mèg nagyon benéztem a pasikat ártatlanul jónak helyesnek meg gentlemannek.

Egy naiv világom volt.

2023. júl. 16. 15:34
 6/12 anonim ***** válasza:
5. Azt viszont elfelejted , hogy míg neked a naívságod addig másnak a jelleme fejlődhetett, ne gondold azt hogy csak te változtál.
2023. júl. 16. 15:54
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Egykor 22 éves szőke bombázó, kb 4-5 múlva már egy szőke izzadós bálna. Örülök hogy nem jöttünk össze.
2023. júl. 16. 16:02
 8/12 anonim ***** válasza:
ja az én volt nőm is kövér lett, mármint bocsánat! Normál testalkatú. 30 felett már csúnyulnak a nők rendesen.
2023. júl. 16. 16:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy volt karate társam. Majdnem 2 évig csorgott utána a nyálam. Több év távlatából láttam, hogy hiába volt cuki, teljesen gyerekes a személyisége. Mármint így hogy még több év távlatából is látom, és még most rosszabb, mint a gyerekesség, üres, önismeret nulla. Régen nem láttam, mert hát gyerekek voltunk, oké, hogy gyermeteg, de már tudom, hogy ha akkor akár az első perctől össze jöttünk volna, akkor örültem volna nagyon kb egy hétig, majd rájöttem volna, hogy hiába cuki és aranyos, érzelmileg picike volt az akkori önmagamhoz képest, és értelmileg is, nem a korkülönbség miatt.
2023. júl. 16. 17:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Olyan vicces, h egyes férfiak azt hiszik ők nem csúnyulnak, öregszenek. Nem érzékeled mert minden nap ugyanazt latod a tükörben. Olvastam korabban egy cikket ami ugyancsak ezt tamasztja alá, egy pszichológiai temaju magazinban, felmérésben a ferfiak magasan többre értékeltek külsőleg magukat mint a nők, még a legjobban kinezők is alulertekeltek magukat. Ezért van az, hogy az harmincas alacsony kopasz pocakos pasi is jó nőt akar, mert neki az jár.
2023. júl. 16. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!