Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veled ilyen? Ismersz ilyen esetet? Újra belédszeretett?
Párom kiszeretett belőlem, szexuálisan már nem vonzódik hozzám, de emberileg mint barát még mindig nagyon fontos vagyok neki. Tudjuk, hogy ez az anyagiak miatt történt, de emberileg egymást választanánk párnak. És egyikünk sem tett semmi olyat (pl. megcsalás), ami beárnyékolhatna egy újrakezdést.
Még reménykedem benne, hogy ha egzisztenciálisan rendbejövök, újra belémszeret.
Ismersz ilyen esetet? Történt ilyen veled, vagy a környezetedben egy párral? (Tehát évekkel később kibékültök és újra összejöttök, hanem fordítva: a szexuális vonzalom állt helyre egy újrázással, miután az eredeti ok megszűnt…?)
Nincs ilyen, hogy ha anyagilag xarul állsz, akkor kiszeret, ha van pénzed, akkor meg vissza. Nem téged szeretett eddig se akkor, csak a pénzedet.
De eleve nem jön vissza újra a szerelem, ha egyszer valaki kiábrándult. Az már örökre elmúlt.
Oké, félreérthető voltam, ez az én hibáma, a beleszeretés szót használtam.
Ez nem az az eset, amivel keveritek. Nem a szerelem múlt el, az megvan (lelki összhang, összebújás, sőt a másik vagy a másik szeretete elveszítésének gondolatától való pánikolás), hanem a szexuális vonzalom, és a beszélgetések során kiderítettük, hogy az anyagiak miatt, mert nem érezte az egzisztenciális perspektívát a kapcsolatunkban (ő a nő, végülis ez érthető).
Szóval erre vonatkozik a kérdés, hogy volt-e már ilyen, de hepienddel…
"kiderítettük, hogy az anyagiak miatt, mert nem érezte az egzisztenciális perspektívát a kapcsolatunkban (ő a nő, végülis ez érthető)"
Hát, én nő vagyok és szerintem nem érthető és nem is elfogadható, de te tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!