Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz lenne, ha kiírnám magamból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne, ha kiírnám magamból neki, hogy mennyire rosszul esett , amit velem csinált?

Figyelt kérdés
Csak szexkapcsolat volt. Viszont nagyon megbántott, ezért megmondtam neki, hogy vége van. Erre ő csak simán leokézta, meg sem kérdezte, mi a bajom vagy mi történt. És azóta nem beszélünk. Arra gondoltam, hogy legalább egy utolsó üzenetben leírom neki, hogy min akadtam ki, legalább a lelkem megnyugodna. Nagyon gáz lenne?

2023. dec. 8. 10:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember nem ér annyit se hogy ezt megírd neki. Ha neki ennyire lényeg hogy találkozik-e veled, hogy csak leokézta, ne alázd meg magad azzal hogy még írsz neki. Én legalábbis ha szétb@@szna az ideg akkor se írnék. :D
2023. dec. 8. 11:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Tehát tudtad már akkor is, hogy a legutolsó vagy a sorban és szarik rád, sose titkolta. Akkor hogyan csalódtál? Miért vártál bármi mást?
2023. dec. 8. 11:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Írd le nyugodtan, csak ne küldd el! Ennél jobban ne alázd meg magad. Eleve nem kell szexkapcsolatig leadni. Most már tudod, hogy miért.
2023. dec. 8. 12:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy írsz neki. Tudja jól így is, hogy megbántott, eddig sem érdekelte, sőt, annyira sem tisztel, hogy valami normális, emberi választ adjon, simán csak leokézta. Szerinted majd ha még hosszú paragrafusokat írsz neki, elgondolkodik? Nem fogod jobban érezni magad tőle, ezt garantálom, csak megalázod magad még jobban.

Lépj tovább, ezt a férfit felejtsd el, és ne menj bele szexkapcsolatokba, ha ennyire kötődsz a másikhoz utána, mert mindig nagyon rosszul fogsz járni.

2023. dec. 8. 12:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Rendezd le magadba, ő nem kell hozzá.

Semmi értelme leírni, eddig se érdekelte, amit mondtál.

A másik ember nem kell, ahhoz hogy le tudd rendezni. Csak még jobban felidegesítene az esetleges bántó válasza. Felejtsd el. Tiltsd le, ne tegyél bele több energiát.

2023. dec. 8. 13:45
 16/20 anonim ***** válasza:
12-es! Habár nem a kérdező vagyok. De ha az egyik fél szerelmes, sajnos nem veszi észre ezeket a dolgokat, vagy csak nagyon sokára. Nagyon rossz hidd el!
2023. dec. 8. 14:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én értem 12es véleményét is. Az szép és jó, hogy szerelmes az ember, de mellette az sem árt, ha józan ész is párosul hozzá.

Nem lehet csak az érzelmeinkre hagyatkozni.

Ugyanakkor érthető az is, amit te írsz.

Mindenki volt már olyan dalban, amikor nem vette figyelembe az intő jeleket, de ezekből mind tanulunk (remélhetőleg).

2023. dec. 8. 15:01
 18/20 Oldfire ***** válasza:
100%
Egy üres szex kapcsolatban nincsenek érzelmek. A hülyegyerekben sincs. Szemmel látható mire voltál jó neki.csak ürítésre. Kár az idődet pazarolnod rá.
2023. dec. 9. 06:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

legyél vele közömbös...

ha irogatsz neki csak magadat járatod le. mert leszarja, hogy megbántott!

2023. dec. 9. 12:11
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
100%
Már az is nagy jótétemény lenne a lelkednek, ha csak megírnád, de nem küldenéd el.
2023. dec. 13. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!