Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne, ha kiírnám magamból neki, hogy mennyire rosszul esett , amit velem csinált?
Figyelt kérdés
Csak szexkapcsolat volt. Viszont nagyon megbántott, ezért megmondtam neki, hogy vége van. Erre ő csak simán leokézta, meg sem kérdezte, mi a bajom vagy mi történt. És azóta nem beszélünk. Arra gondoltam, hogy legalább egy utolsó üzenetben leírom neki, hogy min akadtam ki, legalább a lelkem megnyugodna. Nagyon gáz lenne?2023. dec. 8. 10:55
1/20 anonim válasza:
Nem, szerintem nyugodtan tedd meg.
2/20 anonim válasza:
Szerintem nem fogja érdekelni, ha a kiakadásod csak leokézta. Innentől kezdve nem éri meg több időt beletenni ebbe az emberbe.
Mivel bántott meg?
3/20 anonim válasza:
Nyugodtan , mind írunk dolgokat a lelkibékénk miatt.
4/20 anonim válasza:
Egyébként nem gáz szerintem sem, csak értelmetlennek gondolom. De ha neked úgy gondolod jobb lesz és nem lesz konfliktus vagy nem leszel szomorúbb, ha leszarja akkor nyugodtan.
5/20 anonim válasza:
Szerintem írd le ide nekünk és megmondjuk, hogy mennyire gáz. Neki minek írnád le, ha te zártad a vonalat?
6/20 anonim válasza:
Őt nem érdekli, szóval gondold át, ha nem válaszol rá vagy ha degradálóan válaszol (ami várható viselkedés tőle) akkor is jobban fogod magad érezni, vagy csak rosszabbul? Ha rosszabbul, akkor csak írd ki magadból és égesd el.
7/20 anonim válasza:
Ird meg neki, habar nem fog ettol hasra esni, meg hanyat sem, de legalabb meigirtad !
8/20 A kérdező kommentje:
És ha utána letiltanám? Akkor nem tud rá válaszolni, és akkor nem lennék még idegesebb a degradáló válaszától.
2023. dec. 8. 11:31
9/20 anonim válasza:
És nem kattognál utána, hogy vajon megpróbált-e visszaírni? Vajon azért nem ír, mert nem érdekled, vagy azért, mert tiltottad?
Az eddigi válaszaid alapján kétlem..
10/20 A kérdező kommentje:
Csak ígérgette, hogy átjön, mindig közbe jött valami, de ha másik csajról volt szó, akkor nem jött közbe semmi.
2023. dec. 8. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!