Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hiba lenne azért szakítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba lenne azért szakítani, mert unalmas a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Beszéltem ma erről anyukámmal, és azt mondta, hogy semelyik kapcsolat se olyan, mint az elején, és sokszor unalmas lesz. Sőt ő sokszor még örül, hogy ha apukám nincs itthon. De amúgy én is látom rajtuk, hogy unalmas már a kapcsolatuk.

Szívesen elolvasnám mások tapasztalatait is, akik már hosszabb párkapcsolatban élnek.

Én azt érzem, hogy az én kapcsolatom a barátommal halál unalmas lett. 2 és fél éve vagyunk együtt, de 1 év után kezdtem ezt el érezni, hogy unom a kapcsolatunkat. Mindössze úgy, hogy nem is mindennap találkozunk, és csak 2 napot töltünk egymással hétvégén. Mindketten huszonévesek vagyunk.

Mikor elkezdtünk csak ismerkedni, meg a kapcsolatunk eleje nagyon izgalmas volt. Egy csomót beszélgettünk, érdeklődött stb.

Ha megyünk valahova, azt is unom vele, mert tökre olyan, mintha semmi sem érdekelné. Ha kirándulunk is azt is látom, hogy unja, még sokszor már jobban várja, hogy csak simán menjünk bevásárolni. Moziba, strandon sose voltunk még, mint más fiatalok. Szerinte a mozi hülyeség, mert itthon is lehet filmet nézni.

Még koncerten sem voltunk együtt sose, hiába vagyunk együtt, még oda se jött el velem, így kénytelen voltam a testvéremmel menni.

De a haverokkal nagyon szeret csavarogni, és volt olyan, hogy még hamarabb hazament tőlem, hogy a haverokkal legyen.

Ha itthon vagyunk nálunk, akkor meg a szexen kívül más nem nagyon történik köztünk. Szex után vagy alszik, vagy a telefont nyomkodja, vagy unalmasan nézzük a tv-t, benne a híradást stb. Tehát még úgy igazán sok filmet sem láttunk közösen együtt. Felvetettem neki más ötletet, amit itthon csinálhatnánk, de semmire sem vevő. Még nyáron se akart velem közösen menni nyaralni, elég ha csak képeken látunk különböző helyeket. Ez furcsa, mert ismerkedéskor egy csomót beszélt arról, hogy mennyi helyet bejárt, és láttam is képeken, és érdeklődőbb embernek festette le magát előttem. Már meg nem is beszélget sokat velem, és sosem kérdez rólam. Szokott ölelgetni, puszilgatni, ha együtt vagyunk, de csak ez, ez nekem kevés.

Próbáltam erről vele beszélni, de azt mondja, hogy őt ne bántsam meg azzal, hogy a kapcsolatunkat unalmasnak érzem, és ne mondjak olyat, ami nem igaz.

2023. dec. 1. 12:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Sok hasonlóságot vélek felfedezni a barátod és az exed között :D

Unalmas volt nekünk is. Az elején minden randin mozi, kaja, strand, stb, aztán olyan 1 év után egyre ritkábban, majd rá pár hónapra abszolút semmi, nulla. Ha találkozni akartam vele, át kellett mennem nézni, ahogy kockul, de ha nem mentem volna, az se tűnt volna fel neki. Ajánlottam neki én is mindenfélét, a mozira nekem is azt mondta, hogy bármilyen filmet letölt. Mindent drágának talált, pedig az apja hetente dobálta 20asokkal (régen az többet ért). Amikor mondtam, hogy oké akkor te mondj valamit, akkor meg jött az érzelmi zsarolás, hogy ő unalmas és nem érdemel meg. Persze ekkor én vigasztalhattam, addig se ba.sztatom azzal, hogy legalább 3 havonta egyszer menjünk el valahova. Szex se volt csak ő kockult én meg telóztam. Szakítottam és ezt neked is javaslom. Akkor bezzeg sírt utánam, majd kihozott hibásnak, hogy nekem az volt a bajom, hogy nem talált ki nekem minden napra izgalmas programokat :D

2023. dec. 1. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Exem között*
2023. dec. 1. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Próbáltam erről vele beszélni, de azt mondja, hogy őt ne bántsam meg azzal, hogy a kapcsolatunkat unalmasnak érzem, és ne mondjak olyat, ami nem igaz."

Egyébként ez a legnagyobb baj. Mert lehetnek konfliktusok, lehetnek kapcsolati problémák és krízisek, de olyan emberrel semmit nem lehet kezdeni, aki nem hajlandó tudomást venni róla, hogy a másiknak gondja van a kapcsolattal.

2023. dec. 1. 17:00
 14/15 anonim ***** válasza:

11-es

Nálam is volt ilyen xD az első 3 pasim ugyanez xD

Utána jött 2 olyan akik vittek mindenfelé, sokat kirándultunk meg minden. De ott meg önző gyerekes egoisták voltak. Kb úgy fogták fel, hogy na megsétáltatom a nőt, hogy ne nyafogjon, aztán nem leszek basztatva.

Mélyebb kapcsolat egyikkel se alakult ki. Bár az egyikkel 3 évig voltam inkább egy mély baráti viszony volt, szerinte nem...ő 120%-ot nyújtott és természetesen velem van a baj, hogy több minőségi beszélgetésre, intellektuálisabb kapcsolódásra vágytam. Vagy, hogy nézeteltérésnél ne kioktató és lekezelő legyen hanem egyenrangú félként kezeljen.

De hát ez nekik magas volt , nem érték fel ésszel.

2023. dec. 1. 21:33
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Nyilván minden kapcsolat eleje izgalmasabb, mint rá pár évre. Mondjuk abban igazat adok neked, hogyha csinálsz programot, akkor igazán elmehetne veled és legalább tehetne úgy mintha érdekelné. Ugyanakkor te is elfogadhatod, hogy más értékrendje van. Ha meg nem fér bele, akkor keress hasonló érdeklődéskörű srácot.
2023. dec. 23. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!