Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kaptatok virágot szakítás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptatok virágot szakítás után?

Figyelt kérdés

Első sorban olyan lányoktól kérdezem, akik szakítás után kaptak virágot. Mi volt a rekaciótok. Adtatok egy új esélyt magatoknak?

/Szakítás oka/

Kisebb viták, Nem foglalkoztam azzal, hogy ő mit szeretne. Csak mentem a fejem után, hogy boldogá tudjam tenni. Nem kérdeztem meg, hogy ő mit szeretne.

Érdemes elmennem hozzá kihívni és egy szál vörös rózsával bocsánatot kérni mindennért. Jövőben sokkal jobban figyelek rá és "nem nyomom" el a kapcsolatban.

2023. nov. 30. 12:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás után minek? Virágot visz, nem szakítani akar, hanem békülni.
2023. nov. 30. 13:14
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Ha vissza akarnám fogadni azt rózsa nélkül is megtenném. Ha nem akarnám akkor vehet nekem akármennyit, nem érdekel. Nem a virágon múlik.
2023. nov. 30. 13:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A végén szokott lenni ez a se veled se néljuledezés szakitunk kibekulunk szakitunk kibekulunj de az is le szokott csengeni végleges szakításra.

A legutolsó barátom a vegleges szakítás után kérdezte szeretem e. Akkor is monddtam neki nem a szeretéssel van baj tudod jól, hanem a viselkedéssel.

2023. nov. 30. 13:20
 4/13 A kérdező kommentje:

Viselkedésemen elgondolkoztam nagyon is sokat, belátom a hibáimat. Megszeretnék tenni érte mindent!

Jobban fogok figyelni rá, hogy mit szeretne és mit mond.

2023. nov. 30. 13:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ahány barátnőmmel újra összejöttem szakítás után, mindannyiszor újra szakítottunk, ami sokkal rosszabb volt, mint az első szakítás.

Közhely, de: Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

Jobban járnál, ha adnál magadnak inkább időt a gyógyulásra, tanulságok levonására.

2023. nov. 30. 13:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd és ne nekünk mondd. Csináld.
2023. nov. 30. 13:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Megfogom mutatni neki, hogy együtt jobbak leszünk.
2023. nov. 30. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez az ő akarata is kell. Ha nemet mond fogadd el és ne zaklasd.
2023. nov. 30. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes lehet, én kifejezetten örülnek a virágnak, mint gesztus. Mondd el, neki hogy mire figyelnél jobban. És ne lepodj meg, ha hezitál vagy nemet mond. Bármi is lehet. Viszont tartsd magad ahhoz, amit ígérsz!!!!
2023. nov. 30. 13:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Levelet se kér tőled, virágot se. Ne akkor gondolkodjál, amikor már elcseszted.
2023. nov. 30. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!