Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptatok virágot szakítás után?
Első sorban olyan lányoktól kérdezem, akik szakítás után kaptak virágot. Mi volt a rekaciótok. Adtatok egy új esélyt magatoknak?
/Szakítás oka/
Kisebb viták, Nem foglalkoztam azzal, hogy ő mit szeretne. Csak mentem a fejem után, hogy boldogá tudjam tenni. Nem kérdeztem meg, hogy ő mit szeretne.
Érdemes elmennem hozzá kihívni és egy szál vörös rózsával bocsánatot kérni mindennért. Jövőben sokkal jobban figyelek rá és "nem nyomom" el a kapcsolatban.
A végén szokott lenni ez a se veled se néljuledezés szakitunk kibekulunk szakitunk kibekulunj de az is le szokott csengeni végleges szakításra.
A legutolsó barátom a vegleges szakítás után kérdezte szeretem e. Akkor is monddtam neki nem a szeretéssel van baj tudod jól, hanem a viselkedéssel.
Viselkedésemen elgondolkoztam nagyon is sokat, belátom a hibáimat. Megszeretnék tenni érte mindent!
Jobban fogok figyelni rá, hogy mit szeretne és mit mond.
Ahány barátnőmmel újra összejöttem szakítás után, mindannyiszor újra szakítottunk, ami sokkal rosszabb volt, mint az első szakítás.
Közhely, de: Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.
Jobban járnál, ha adnál magadnak inkább időt a gyógyulásra, tanulságok levonására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!