Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok így 40-50 év között, hogy annyi csalódás ért, hogy örültök a magánynak es a csendnek?
Én már odajutottam hogy az se zavar hogy a karácsonyt egyedul fogom tölteni.... sôt
Föleg azokra gondolok, akik valóban egyedul maradtak a szakítás után es be merték vállalni, tehat rokon se nagyon van
Nő vagy, vagy ferfi ? Lehetőleg kort is írjatok es miert maradtatok egyedul
Nem ismerkedni akarok, csak kivancsi vagyok
Én se örülök a magánynak, de eddig mindegyik kapcsolatom ha véget ért egyre szarabbul voltam. Ha még egynek vége lenne lehet kinyírnám magam. Nem akarok többet csalódni, se azt, hogy hülyére vegyenek, szóval talán jobb egyedül.
31f
Én most vagyok 35 éves, és 25 éves korom óta úgy voltam, hogy nekem aztán nem kell a sok lejáratás, lekezelés, megaláztatás, csalódás amivel számomra az úgynevezett ismerkedés jár.
Néha persze magányos vagyok, de alapvetően nem magányként élem meg az egyedüllétet. Nem is gondolkozom azon, hogy egyedül vagyok, csak élem az életem. Dolgozom, kikapcsolódom, vannak haverok, család, barátok, van jó hobbim ami leköt.
5ösnek.
Gondolom te is pasi vagy. Neked milyen lejáratásokban volt részed?
4-es voltam.
Inkább egyedül, mint szarul.
Karácsonyt 20+ éve egyedül.
F50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!