Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak közel fél év szeretői viszony után?
Belesodródtam egy agyament dologba, elszállt a rózsaszín köd, hogy valaha együtt leszünk hivatalosan...
Kaptam rengeteg ígéretet és variációt, csakhogy megmaradjon a munkahelyi szex köztünk... mindig kitalált valami távoli dolgot, hogy időt kapjon, pl. örököltem egy házat ami felújításra szorul, csináltassam meg és ott együtt leszünk majd, a kapcsolat elején majdnem hitelt vettem fel erre a dologra, édesapám megmondta, meg ne próbáljam, mert ez csak egy játék és igaza... volt
csak még egy kicsit bírjam ki és szakít...
Szeretem a munkahelyem és még nem szeretnék felmondani ezért... de mindennap látom, így meg nehéz elfelejteni...
Ha eddig nem vett téged komolyan, ezután sem fog.
Amúgy, ha dobná a másikat és összejönnétek, nem gondolod, hogy melletted is tartana szeretőt?
Ez a szeretői státusz hátránya
Valaki elkezd érezni a másik iránt..
Aki kényelmesen el van mellette az otthoni kapcsolatában, az nem fog borítani, de azt lebegtetni igen,hogy fentartsa az érdeklődést, ameddig lehet..
Kedves kérdező,
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.
Szintén ilyen helyzetbe kerültem. Évekig próbáltam ott maradni azon a helyen mert szerettem a munkahelyem, de majdnem beleörültem, így inkább csak eljöttem.. Az első egy év nagyon nehéz volt.. Most már jól vagyok.
Így:
„Köszönöm, ennyi volt, mostantól lesz önbecsülésem. Kérlek többet ne keress!„
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!