Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt kollégám nagyon hiányzik? N
Egymást kedveltük a legjobban a csapatból, ez elég nyilvánvaló volt. Barátok voltunk. Előtte sem és azóta sem kedveltem annyira kollégát.
Engem kirúgtak, vagyis nem hosszabbították meg a próbaidőm. Szerinte nem volt jogos.
Miután kirúgtak és rossz kedvem volt, kitaláltam, hogy feküdjünk le egymással... Baráti szex.
Egy se veled se nélküled kapcsolatban volt, és megmondta, hogy azért nem akar viszonyt velem, mert azt még nem zárta le.
A barátnője belépett a facebookjába (aki szokta ezt csinálni...) és elolvasta az egész facebookos beszélgetésünket a viszonyról és cirkuszt csapott, hogy a párja megcsalta őt velem. Ugyan nemet mondott nekem a kollégám, de flörtöltünk egymással, belement a játékba és kimondta, hogy csak miatta nem lehet köztünk semmi.
Ezután a cirkusz után letiltott engem a volt kollégám, de tudom, hogy csak a párja miatt.
Azóta -hónapok óta- nagyon hiányzik nekem barátilag. Nagyon szeretném megkeresni, csak pár szóra is telefonon. Nagyon hülyeség lenne?
igen az
ha akarna tőled valamit, már jelentkezett volna
nem kívánatos személy vagy az életében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!