Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha azt mondja a lány,hogy nincs meg a szikra akkor van értelme még próbálkozni?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja ismerjük egymást,1.randin összejöttünk,azóta is többször taliztunk,így jól elvoltunk,úgy tűnt,hogy nagyon bejövök neki..pár napja,hogy hazajöttem kirándulásból egy hosszú üzenet fogadott FBn,hogy ő igazából semmit nem érez,nem is hiányoztam neki,nincs meg a szikra se úgyhogy fejezzük be még most.Ja és az se tetszik neki hogy én már a barátnőmnek tituláltam őt,ő azt gondolta hogy csak randizgatunk,ismerkedünk,legyek türelmes stb..mikor csókolóztunk is mondta hogy nagyon jó volt,mégis az van most hogy nincs szikra,se semmi úgyhogy ennyi..bevallom nemtudom hova tenni az egészet,én nagyon kedvelem őt,de memtudom van e értelme így utána mennem,magamból is hülyét csinálni..2023. júl. 26. 11:58
1/14 anonim válasza:
Nincs értelme. Ezzel az üzenettel lepattintott, nem akar tőled sajnos semmit.
2/14 anonim válasza:
Hagyd. Korrektül leírta mi a gondja. Próbálkozott hátha megjön a szikra, mert alapvetően kedvel, de pár hét után érzi, hogy nem fog menni. Ebben ennyi volt.
3/14 anonim válasza:
Hagyd. Nincs értelme. Majd lesz más.
4/14 anonim válasza:
Nem, ez lepattintás.
Ne sajnáld, majd akad jobb nála.
6/14 anonim válasza:
így van, addig lépj ki, amíg neked sem fáj annyira, kitartást
7/14 anonim válasza:
Persze hogy van értelme, mással.
8/14 anonim válasza:
Nincs. Nekem egy srác mondta, hogy nem érzi a "pluszt". Kiderült később, hogy érezte, csak nem velem, több vasat tartott a tűzben és nem engem választott. Szerintem ez kicsit kamu szöveg, volt veled valami baj, amit nem akar elmondani, vagy más palija is van melletted.
9/14 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a válaszokat..engem kicsit hideg zuhanyként ért,sajna utóbbi időben folyton csak ilyen csalódások vannak.Ebbe is rengeteg energiát,időt fektettem,meg ő is igazából,most úgy éreztem hogy ő is akarja meg mondta is hogy nagyon bejövök neki,viszont most pár nap alatt nagyot fordult a világ.
2023. júl. 26. 14:28
10/14 anonim válasza:
9: "...sajna utóbbi időben folyton csak ilyen csalódások vannak.Ebbe is rengeteg energiát,időt fektettem..."
Kérdező, van egy sejtésem, mit kéne másképp csinálnod. Nem kéne ennyire érződnie rajtad, hogy totál bejön neked a csaj. Lépj egyet feléje te, de többet ne. Ha ő is lép feléd, akkor megint lépj. Ha nem lép, akkor várjál. Akármennyire jó lenne kimutatnod, mennyire odavagy érte, ez a nőkből érdekes módon sokszor azt váltja ki, hogy nem leszel számukra érdekes. Aztán majd tepernek olyan után, aki flegmázik velük, meg uralkodik rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!