Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha azt mondja a lány,hogy nincs meg a szikra akkor van értelme még próbálkozni?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja ismerjük egymást,1.randin összejöttünk,azóta is többször taliztunk,így jól elvoltunk,úgy tűnt,hogy nagyon bejövök neki..pár napja,hogy hazajöttem kirándulásból egy hosszú üzenet fogadott FBn,hogy ő igazából semmit nem érez,nem is hiányoztam neki,nincs meg a szikra se úgyhogy fejezzük be még most.Ja és az se tetszik neki hogy én már a barátnőmnek tituláltam őt,ő azt gondolta hogy csak randizgatunk,ismerkedünk,legyek türelmes stb..mikor csókolóztunk is mondta hogy nagyon jó volt,mégis az van most hogy nincs szikra,se semmi úgyhogy ennyi..bevallom nemtudom hova tenni az egészet,én nagyon kedvelem őt,de memtudom van e értelme így utána mennem,magamból is hülyét csinálni..2023. júl. 26. 11:58
11/14 A kérdező kommentje:
Sokszor játszottam ezt is,nyilván ez is olyan hogy vagy megvan benned vagy nincs..mondta hogy ő is komoly kapcsolatot keres,nem nagyon akartam semmit játszmázni,eddig taliztunk mindig jobb és jobb volt én úgy éreztem hogy itt nincs miből probléma legyen,főleg nem így az elején,erre puff..viszont amit írsz abban van valami,csakhát utólag könnyű okosnak lenni,akkor vmiért úgy döntöttem,viselkedtem ahogy,általában próbálom önmagamat adni..főleg amilyen nehéz ma normálisra rátalálni,meg idáig eljutni,igen taktikázni nem akarok:)
2023. júl. 26. 15:02
12/14 anonim válasza:
Mindig a nő dönt, így nincs értelme.
13/14 A kérdező kommentje:
Most meg rám írt,hogy azért szeretne még utoljára személyesen is beszélni velem..igazából fogalmam sincs mit kéne még így mondanom neki,főleg hogy mondta,h semmit nem érez,nem érdekel vagy lehet nem is kéne már vele találkoznom?
2023. aug. 1. 13:56
14/14 anonim válasza:
Nem kell neki semmit mondani,tudomásul vettél mindent és kész.
Felesleges belemenni találkozóba,leírt mindent,nem kell ezen ragozni semmit,mégis mi változott volna pár nap alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!