Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek fordult elő ilyen “nyugalom” áhítat?
Elég nehezen es kesőre, 3 év utan sikerult lezarnom egy rossz kapcsolatot, ahol rengeteg lelki bántódás ért es lelki abuzus.
Emlékszem sok stressz, fájdalom es idegeskedés közben sóvárogtam a nyugalomra, arra, hogy egyedul vagyok es nyugodtan alszom es nem hív senki hogy hazudozzon es nem idegeskedek, hogy vajon épp most csal e a barátom vagy nem.
De nem sikerult szakítsak olyan könnyen, ahogy szerettem volna , mert függtem töle lelkileg. De emlekszem néztem az embereket, akik nyugodtnak néztek ki es irigykedtem, hogy en mikor érem ezt el....
veletek fordult elö ilyen?
Nekem az van hogy az exem után nem találok senkit aki olyan laza jofej lehet vele érezni bulizni tombopni és mindent.
És itt vagyok besavanyodva es offolom a sok incelz meg trogert.
És egyedul bulizom otthon miota vége :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!