Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a férfiaknak ahhoz, hogy kötődjenek hozzám, a nőhöz?
Figyelt kérdés
Hogy bírhatom rá őket, hogy sose hagyjanak el, csak ha én úgy akarom?2019. aug. 30. 22:36
2/9 anonim válasza:
Nekem például törődés és sok szeretet/megértés kell ahhoz, hogy valakihez elkezdjek kötődni. (Persze a szexualitás sem utolsó, ha teljesíti a vágyaim és elfogad olyan betegesen amilyen vagyok és nem ítél el, ez is rádob.)
3/9 anonim válasza:
Őszinte figyelem, törődés, gondoskodó attitűd, érzelmesség, egyenes kommunikáció, szenvedélyesség, romlatlanság, intelligencia, humor, eredeti gondolatok, kíváncsiság a világra, gyakorlatiasság, háziasság, jó szex.
4/9 anonim válasza:
Keress valakit aki magadért szeret.
6/9 anonim válasza:
Jaj,nincs erre garancia! Élvezd amig tart vmi! A pasik meg ha hajtja őket a tesztoszteron ugyis menni fognak mas nő után.
Van aki azt mondja azok a pasik szexistak meg hajtják a sok nőt akik kariervalsagban2vannak es az elvezetekbe menekülnek. Azzal bizonygatjak h ők milyen jo ferfiak.
7/9 anonim válasza:
Zárd be a pincédbe!
Vagy keress egy kötődési problémás társfüggőt, aki rádakaszkodik egy életre! Bár nyilván ő sem miattad lesz veled, hanem mert beteges a gondolkodásmódja.
9/9 anonim válasza:
Legyél normális, tudj beszélgetni, ne legyél aranyásó, vedd ki a részed a házimunkából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!