Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett dühös?
Figyelt kérdés
Szakításkor megpróbáltam átbeszélni vele az okokat amik elvezettek a szakításhoz. Megjegyzem ő szakított velem, és igyekeztem átrágni a dolgot, hogy én is tanuljak a hibáimból. Ő semmitnem vállalt magára, és amikor felhoztam hogy szerintem ő miben hibázott, azonnal dührohamot kapott. Miért?2023. nov. 9. 14:40
1/6 anonim válasza:
Felesleges az okokat keresni. A hozzáállásával remekül bizonyította, hogy jobban jártál így, a szakítással. Szerintem ne azon rágódj, hogy mi/miért történt, inkább a jövőre fókuszálj.
2/6 anonim válasza:
Szakításkor szakítanak és nem megbeszélnek.
Szakitásnál semmilyen beszélgetésnek már nincs értelme és parttalan, azért van szakítàs is.
3/6 A kérdező kommentje:
Csakhogy nekem nem mondott konkrét okot!
2023. nov. 9. 15:10
4/6 anonim válasza:
Biztos nehéz így lezárni valamit, nekem is volt már, hogy egy év kapcsolat után felszívódott az ex, nagyon dühös voltam és kerestem a választ, de aztán rájöttem, hogy ha ennyire nem értem számára semmit, hogy egyik napról a másikra felszívódik, akkor tök értelmetlen válaszokat keresni. Pár nap alatt elfogadtam, hogy ezt a helyzetet hozta az élet és szép lassan tovább léptem. A lehető legjobb döntés volt, hogy nem arra pazaroltam az időmet, hogy a válaszokat keresgéltem.
5/6 anonim válasza:
Azért lett dühös mert már nem akart veled semmit megbeszélni. Lezárta, nem kellesz és így van már beállítva, nemhogy még beszélgessen, magyarázzon valakinek aki már nem érdekli. Ezért nincsen értelme ezt erőltetni. Ha valaki akar akkor lehet beszélni de ha nem akar akkor ez van. Na meg a hibáit, na arra meg aztán végképp nem kíváncsi, hogy őt kivesézd..
6/6 anonim válasza:
Vannak emberek, akik nem tudják elfogadni, hogy ők is hibázhatnak. Az kényelmetlen, mert akkor be kéne vallani, hogy ő sem tökéletes másrészt esetleg energiát fordítani arra, hogy változzon. Ez ugye mind energia és betesz az egónak is h beismerje, vannak hibái. Ebben az állapotában nem tud fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!