Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendetlenség miatt szakítani?
Mondtam is neki, hogy én nem kértem azt az álló porszívót! Ő meg jókat hallott arról, jobb mint a régi porszívóm. Úgy vette meg, hogy a régi teljesen jól működött, a kerekeivel volt csak kisebb gond, a porzsákot rendszeresen kiürítettem, és rendszeresen porszívóztan, utána felmostam. Egyszercsak haza állított az álló porszívóval.
Volt hogy lemostam a lambériát, erre hogy azt felesleges, úgyis le kell majd festeni. Akarminek nekiálltam takarítani, vagy nem jól csináltam szerinte, vagy miert azt takaritom, miert nem mást? Egy idő utan azbis biztos, hogy ezek miatt már én sem tettem úgy oda magam a takarításhoz. Akkor nekiállt ő, és közben már kaptam a lusta, trehány, igénytelen jelzőket.
Hidd el, alig várta hogy elkezdhesse mondogatni a lusta, trehány jelzőket.
Amúgy komplexusa nincs? Iskolázottság különbség, testi hiba. Ilyenek gyakrabban szoktak alázni másokat, sokszor nem a megoldás a céljuk.
Utolsó, én is erre gondolok.
Testi vagy lelki komplexus okozhat ilyesfajta viselkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!