Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rendetlenség miatt szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendetlenség miatt szakítani?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és világ életemben szétszórt, művész típus voltam. Művészettel is foglalkozom. Az élettarsam sokat hagy egyedül, nem beszélget velem, és amikor kérem hogy segítsen pl ablaklt pucolni, cserélje ki az égőt, nem teszi. A padló mindig tiszta, el is van mosogatva mindig, de a ruhákkal hadilábon álltam mindig. Nem szekrényben tartom őket a hálóban, habem ruhainasokra terítem ki a megszáradt, frissen mosott ruhákat. Élettarsam alig van otthon, én pedig ahogy írtam, szétszórt vagyok. Rám mindenért rám szól, de az hogy ő pl dobozokat halmoz fel pont a bejárati ajtóval szemben (valaki bejön, ez a látvány fogadja) az sosem zavarta. Azt mondta igénytelen vagyok (a könyvespolcom, íróasztalom, a művész kellékeim mindig pikk pakk rendben vannak) és látványosan nekiállt takarítani, ablakot pucolni (de amikor én kértem segítsen nem segített) fürdőt takarítani, és a külvilágnak azt mondja lusta igénytelen vagyok. Volt egy hagyományos porszívónk, az kerekes, könnyű fajta. Azzal rendszeresen takarítottam, porszívóztam. Nagyon sovány vagyok, azt elbírtam húzogatni mert könnyű volt. Erre a megkérdezesem nélkül vett egy álló porszívót, a másikat pedig kidobta! Mondtam ez az álló porszívó nekem nehéz, nem bírom tartani, a régi hagyományos jobb volt, az könnyű volt. Mondta majd ő takarít vele. Kb 3-szor ha felporszívozott azzal. Én döprök minden nap, de ugye az nem helyettesíti a porszívót. A külvilágnak megint mi jött le? Ott a drága álló porszívó, és lusta vagyok takarítani. Élettátsam pedig szakítani akar velem, mondván takarítanis is neki kell, én egy lusts igénytelen nő vagyok. Jogosan szakít velem?
2023. nov. 4. 09:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Mondtam is neki, hogy én nem kértem azt az álló porszívót! Ő meg jókat hallott arról, jobb mint a régi porszívóm. Úgy vette meg, hogy a régi teljesen jól működött, a kerekeivel volt csak kisebb gond, a porzsákot rendszeresen kiürítettem, és rendszeresen porszívóztan, utána felmostam. Egyszercsak haza állított az álló porszívóval.

Volt hogy lemostam a lambériát, erre hogy azt felesleges, úgyis le kell majd festeni. Akarminek nekiálltam takarítani, vagy nem jól csináltam szerinte, vagy miert azt takaritom, miert nem mást? Egy idő utan azbis biztos, hogy ezek miatt már én sem tettem úgy oda magam a takarításhoz. Akkor nekiállt ő, és közben már kaptam a lusta, trehány, igénytelen jelzőket.

2023. nov. 4. 11:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, alig várta hogy elkezdhesse mondogatni a lusta, trehány jelzőket.

Amúgy komplexusa nincs? Iskolázottság különbség, testi hiba. Ilyenek gyakrabban szoktak alázni másokat, sokszor nem a megoldás a céljuk.

2023. nov. 4. 13:12
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, én is erre gondolok.

Testi vagy lelki komplexus okozhat ilyesfajta viselkedést.

2023. nov. 4. 13:29
 14/23 anonim ***** válasza:
Mint a éltek együtt? Mióta tart ez?
2023. nov. 4. 13:29
 15/23 A kérdező kommentje:
13 éve élünk együtt. Mindig tudta hogy "szétszórt" műveszlélek vagyok. Komplexus eddig még nem jutott eszembe, de mondjuk azt már megkaptam tőle, hogy nekem csak a műveszi tevékenységekből áll az életem. (Ezekben kisebb-nagyobb sikereket is elértem már, az emberek szeretik az alkotásaim.) Műveltség... inkabb azt mondanám, elterő ertékrend. Neki a külvilág, a külcsin a lényeg, hogy masok felé mit tud felmutatni. Pl drága autó, jó kinézet. Nekem meg a pénz nem fontos, ő pedig megszállottan pénzmániás.
2023. nov. 4. 13:48
 16/23 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a sikereidet nem tudta kezelni akkor.
2023. nov. 4. 14:11
 17/23 A kérdező kommentje:
Neki meg rengeteg pénze van, és neki a pénz az hatalom. Az biztos, hogy az én sikereimet, (műveszi területen) semmibe vette, mert az nem hoz pénzt.
2023. nov. 4. 15:28
 18/23 anonim ***** válasza:
Bakker, ha ennyi pénze van fizessen takarítónőt a közös területekre, vagy valahogy csak meg tudja oldani hogy külön lakrészed legyen a munkához. De gondolom sóher is, épp azért van sok pénze.
2023. nov. 4. 15:50
 19/23 A kérdező kommentje:
Rám valóban sóher a végtelenségig. Sajat magára pedig szórja a pénzt, mondván az övé, ő dolgozott meg érte.
2023. nov. 4. 15:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Nyilván ez nem társkereső oldal és örülök, ha a pároddal még rendbe jönnek a dolgok, de komolyan teljesen összeillenénk Veled. Szerintem amúgy emiatt szskítani hülyeség. De természetesen mindenkinek máshol van a határ, mit tud még elfogadni és mi az amit már nem.
2023. nov. 5. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!