Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellett szakításkor még meg is aláznia?
Figyelt kérdés
Csak a kutyának volt jó hogy ott vagyok, már rég elhúzhattam volna, senki se tartott volna vissza, már sok éve ki akart rakni, csak az első 2 év volt jó, sosem voltunk összeillők. Aztán meg hogy ő nem akar rosszban lenni velem. Miért kellett így lehúznia az önbizalmam és megalázni szakításkor? (16 évet voltunk együtt.)2023. nov. 1. 10:16
11/20 anonim válasza:
12/20 A kérdező kommentje:
11 klassz! Rá is irok!
2023. nov. 1. 12:44
14/20 A kérdező kommentje:
???
2023. nov. 1. 13:54
15/20 A kérdező kommentje:
Jelenleg pakolom a ruháim, és sírok. Eszembe jut mikor vettük stb. Bejött, erre a becenevemen szólitott, és mondta elmegy tankolni. Kirak aztán becezget? Mi ez az egész?
2023. nov. 1. 13:55
16/20 anonim válasza:
farkalja az agyadat, beteg ember egyebkent, tedd magad tul rajta
17/20 A kérdező kommentje:
Most amikor megint atmentem pakolni, dührohama lett amiatt, hogy nyugidt hangon megmondtam neki, hogy a beleszólásom nélkül döntött az életemről. Erre dühroham: ő a saját életéről döntött! Mondom az enyémről is, és várta volna meg, amig eladom a garázsomat, hogy alberletbe menjek, legyen hova vinnem a dolgaim. Jelenleg kb 3-4 barátomnal lesznek a holmijaim. Dühroham megint: ha 3 évig nem adod el a garázst akkor meg 3 evig itt maradsz? (Mindezt úgy, hogy tudja jól hogy a garázsom berlője már sok éve megvenné, és most is neki fogom eladni) Majd dühroham folytatása: ha el akarok valamit adni (mármint ő) akkor azt 2 nap mulva eladom. (Azt már nem is mondtam neki, hogy de albérlet is kellene a garázs eladás összegéből, és kb egy hónap alatt minden rendezve is lett volna, hogy tudjak hova menni és a dolgaim hova vinni) Hatalmas dührohama volt.
2023. nov. 1. 17:42
18/20 anonim válasza:
Inkább menekülj. Ha mentális gondjai vannak, mindig ilyen lesz. Aztán ha lesz gyerek, és ő is örökli, az meg maga lesz a földi pokol.
20/20 anonim válasza:
Méltatlan helyzet.
Nagyon sajnalom. Kívánom hogy mihamarabb intézd el lakhatásod es szervezz meg magadnak az új életed, ami ha jó, ha rossz lesz, a sajátod es senki nem kell megtűrjön es csúfolkodjon veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!