Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel? Miért csinálta?
Tegnapelőtt még azt mondta mindennél jobban szeret, tegnap viszont minden ok nélkül kidobott reggel, este külön ágyban aludt, pedig az ő lakásán voltunk. De mondta hogy szüksége van egy kis magányra, ezt nehogy magamra vegyem, nem miattam van.
Reggel azzal keltett, hogy miért gyűrtem össze az àgyàt és ledobálta az ágyról a telómat meg pár cuccom ami rajta volt épp. Majd azt mondta, "nem szeretem ha idegenek fetrengenek az ágyamban. 5 hónapja vagyunk együtt teszem hozzá. Mondtam hogyha így viselkedik azonnal elmegyek. Helyeselt is, én pedig otthagytam.
Nagyon össze vagyok még mindig törve. Amit üzentünk egymással utána, hogy "undorodik tőlem" és hogy "nem bír elviselni".
Még nem sikerült feldolgozni. 2 napja még minden felhőtlen volt, szenvedélyes volt a szex is és nem volt semmi oka. Ő sem tudott konkrétumot mondani.
Nem tudom kifejezni mennyire megvisel ez engem, mert én minden szeretetet megadtam neki és erre ezt kapom?? És még magyarázatot sem kapok tőle. Végül letiltottam minden platformon.
F
Én sem vagyok mentális betegségektől mentes, diagnosztizált ADHD-s és OCD-s vagyok. Ő is mondta, hogy a "neurodivergens emberek könnyen egymásra találnak".
Lehet van benne valami, inkább a szeretethiányt tudta szerintem pótolni, ami nem hiszem hogy egy betegség lenne, inkább csak egy állapot.
Talán rossz érzést keltett bennem magamról, elhitette hogy nem lehetek fontos és értékes és amikor pedig lent voltam szeretetet adott nekem. Lehet nem szándékosan csinálta, de így utólag sokkal egyértelműbb.
Talán pár nap múlva újra keresni fog, hogy ezt a szeretet megint megadja, de mostmár remélhetőleg tudok máshogy reagálni rá.
Mondta, hogy az exei szinte mind papucsok voltak és örül, hogy én nem vagyok az, mégis úgy éreztem hogy próbál azzá tenni és ha nem engedelmeskedek, akkor felháborodik. Ha éppen valamit szóvátettem, pl nem kell órákig szellőztetni, mert kihül a lakás, fel volt háborodva, hogy "ez az én lakásom, ne te mond meg mit csináljak", pedig nyilván neki akartam jót, hogy ne pazaroljon feleslegesen. Belegondolva, jobb is hogy nem költöztünk össze, mert ilyenek miatt elég sok veszekedés lett volna. Amikor nálam volt és eláztatta a WC-t egy sima kézmosással (vagy nem tudom mivel), akkor számonkértem rajta és majdnem elsírta magát.
Kérdés, ha újra keres, szembesítsem a betegségével, mert lehet nem tudott róla, vagy inkább csak simán offoljam?
A 8-as hozzászóló vagyok, ajánlok 2 könyvet a témában:
Paul T. Mason - Randi Kreger: Ne lépkedjünk tojásokon. Szerezzük vissza az életünket, ha egy szerettünk borderline személyiségzavarban szenved
Manuela Rösel: Ha fáj szeretni. Hogyan kommunikáljunk borderline személyekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!